İkinci el RX 6800 XT vs RTX 3080 10GB

Merhaba, iki kartı da ikinci el alacağım fiyatları 12-13K arası. Hangi karta geçmek mantıklı olur? AMD tarafında FSR4 ve Frame Gen var. NVIDIA da DLSS 3 var. Biraz düşündürüyor o yüzden. Sizin tercihiniz hangisi olurdu? Neden?

12 13 k ya 3080 temizse yapıstır hiç düşünme. Link varsa atar mısın merak ettim o fiyatlara 3080.

Son düzenleyen: Moderatör:
6000₺ ye 1080 ti sattım piyasada gayet makul fiyatlar. Frame gen ve daha fazla vram olduğu için 6800 XT daha makul gibi duruyor. Fakat AMD ekran kartı kullanmayalı yıllar oldu. Driver desteği, oyun optimizasyonu vb konusunda hiçbir fikrim yok. Eğer bu tür konularda kendilerini geliştirdilerse 6800 XT alman daha mantıklı olacaktır. Yok, hala kötülerse, stabilize açısından 3080 daha iyi olacaktır.

6000₺ ye 1080 Ti sattım piyasada gayet makul fiyatlar. Frame Gen ve daha fazla VRAM olduğu için 6800 XT daha makul gibi duruyor. Fakat AMD ekran kartı kullanmayalı yıllar oldu. Driver desteği, oyun optimizasyonu vb konusunda hiçbir fikrim yok. Eğer bu tür konularda kendilerini geliştirdilerse 6800 XT alman daha mantıklı olacaktır. Yok, hala kötülerse, stabilize açısından 3080 daha iyi olacaktır.

Ben RX 5700 XT aldım ikinci el. Eskiden gerçekten WattMan sorunları, çökme vardı. Ama inanın bana son çıkan nesillerde son driverlerde gayet stabil ve akıcı bir şekilde çalışıyor kartlar. Eskisi gibi problemler minimalize olmuş durumda.

Hocam şu an 570 ekran kartlı bir PC kullanıyorum, driver konusunda NVIDIA cok önde. Oyun içi renk konusunda NVIDIA yine tokatlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı