İkinci el S21 FE 14-15 bin TL'ye alınır mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Geçen geziyordum. S21 FE denk getirdim ve mağazadan alacağım. Garantisi, kutusu, faturası var ve açılmamış telefon. 15 bine bırakırım dedi. Daha pazarlığını yapmadım. Bugün alacağım.

14 civarına düşürürüm muhtemelen fakat telefon alınır mı? Sorduğumda 1-2 gün test edip geri getirebileceğini söyledi. Yok mu bu telefonu kullanıp bataryası böyle böyle iyi ya da böyle böyle kötü diyen? Diğer özelliklerinden şüphem yok fakat bataryası hala kafa karıştırıcı. Kimileri 7-8 saat alıyormuş. Kimileri 4-5 saat. Aklım almıyor.

S21 serisinin kronik sorunları var ama yine de o fiyata alınır

Geçen geziyordum. S21 FE denk getirdim ve mağazadan alacağım. Garantisi, kutusu, faturası var ve açılmamış telefon. 15 bine bırakırım dedi. Daha pazarlığını yapmadım. Bugün alacağım.

14 civarına düşürürüm muhtemelen fakat telefon alınır mı? Sorduğumda 1-2 gün test edip geri getirebileceğini söyledi. Yok mu bu telefonu kullanıp bataryası böyle böyle iyi ya da böyle böyle kötü diyen? Diğer özelliklerinden şüphem yok fakat bataryası hala kafa karıştırıcı. Kimileri 7-8 saat alıyormuş. Kimileri 4-5 saat. Aklım almıyor.
Fiyat iyi gibi, dün S20 FE aldım 11.000 TL'ye.

Bizde var birgünü rahat çıkartıyor.

4500MAH batarya o cihazda günü anca çıkarır, oyun oynuyorsan günde iki kere takmak zorunda kalabilirsin bilgin olsun.

Sadece Clash Royale oynuyorum çok nadir oda. Genellikle TikTok WhatsApp geziyorum gün içinde çok kullanıyorum diyemem. Ortalama ekran süresi hakkında tecrübesi olan var mı?

Bizde var birgünü rahat çıkartıyor.

Oradaki elemanda aynı şekilde demişti bakacağız. Umarım pişman olmam.

Sadece Clash Royale oynuyorum çok nadir oda. Genellikle TikTok WhatsApp geziyorum gün içinde çok kullanıyorum diyemem. Ortalama ekran süresi hakkında tecrübesi olan var mı?

A54 alabilirsin 256GB olanından. İşlemci olarak S21FE den düşük olsa da batarya ve kamera konusunda daha iyi. Tam bir sosyal medya telefonu A54.

A54 alabilirsin 256 GB olanından. İşlemci olarak S21FEden düşük olsa da batarya ve kamera konusunda daha iyi. Tam bir sosyal medya telefonu a54.

S21FE'den memnun olmazsam A54 alacağım. İkisi arasında kalmıştım A54 tam istediğim gibi ama işlemcisi biraz korkutucu ve S21 FE kamera işlemci olarak öne geçiyor.

Bende gün içinde çok kullanmıyorum, günlük 3-6 saat kullanıyorum bazen 1 bazen 2 gün dayanıyor, ekran parlaklığı %50 ve 120Hz. Çok nadiren şarja takıp kullanmak zorunda kaldım. Benim için tek sorun depolama, 128gb yetmiyor.

S21FE'den memnun olmazsam A54 alacağım. İkisi arasında kalmıştım A54 tam istediğim gibi ama işlemcisi biraz korkutucu ve S21 FE kamera işlemci olarak öne geçiyor.
PUBG optimizasyonu dışında bir sıkıntısını görmedim ben, o da PUBG tarafındaki güncelleme ile çözülecektir. İşlemcisi yeni ayrıca güncelleme avantajı daha fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı