Storm_Angel
Centipat
Telefon yurt dışı, ekranda 1 cm kadar ölü pikseller var ve kılcal çizikler var, kasada çizik ve deformeler var, her şeyi çalışıyor, 8.000 TL'ye S22 Ultra alınır mı?
1 cm biraz fazla değil mi? Alternatiflerini bilmiyorum ama 8000 liraya güzel bir telefon. Fakat yurtdışı işini nasıl yaparsınız bilmiyorum.
Tabii denilenin dışında başka hasarlar da olacaktır "1cm" gibi ölü piksel"ler" varsa.
Hocam ne gibi başka sorun ve hasarlarda olabilir mesela? Ona göre test edeyim almayı düşünüyorum da.1 cm biraz fazla değil mi? Alternatiflerini bilmiyorum ama 8000 liraya güzel bir telefon. Fakat yurtdışı işini nasıl yaparsınız bilmiyorum.
Tabii denilenin dışında başka hasarlar da olacaktır "1cm" gibi ölü piksel"ler" varsa.
Fiyat sorduğumda 10k demişlerdi orjinal ekran değişimi için tanıdık bir telefoncu.Fiyatı güzel aslında ekran değişim maliyeti ne kadar öğrenmek lazım. Uyguna geliyorsa olabilir bence. Ama yurt dışı olduğunu da düşünmek lazım.
Hocam diğer testlerden yana sorun yok antutudan kameraya kadar her testi yapabilirim ancak Samsung Members testleri nedir tam olarak?Ekranda sorun varsa ekran altı parmak izinde de sorunlar olabilir. Bu kadar deformeye şarj soketine de bir şey olmuş olabilir. Mikrofonları da dahil edebiliriz bu kategoriye.
Tüm bunların dışında eğer düşme gibi şeyler yaşanmışsa ki elbet yaşanmıştır içerideki parçaların hasar görmesi bile mümkün. Samsung Members testleri dışında kendi elinizle de kamera Geekbench gibi testleri yapmanız lazım. Eğer mümkünse eksper yaptırır gibi baktırmak lazım telefona kanaatimce.
Ne kadar hasar çıkarsa fiyat da o kadar artar. Aniden önünüze fazla fiyat çıksın istemiyorsanız biraz ince eleyip sık dokumanız gerek.
Fiyat sorduğumda 10k demişlerdi orijinal ekran değişimi için tanıdık bir telefoncu.
Hocam diğer testlerden yana sorun yok AnTuTu'dan kameraya kadar her testi yapabilirim ancak Samsung Members testleri nedir tam olarak?
Samsung Members testleri genel olarak telefonun vaziyetini ölçen testler. Wi-Fi, Bluetooth, NFC, parmak izi gibi sensörleri test ediyor.Fiyat sorduğumda 10k demişlerdi orjinal ekran değişimi için tanıdık bir telefoncu.
Hocam diğer testlerden yana sorun yok antutudan kameraya kadar her testi yapabilirim ancak Samsung Members testleri nedir tam olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.