Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #11 NotoriousF dedi: Sorun da bu zaten, içi açılıp orijinal parçalar alındıysa ne anlamı kaldı ki? Orijinal ekranı alıp muadil taksa telefon yarı fiyatına düşer zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam da ben de diyorum ki orijinal parçalarla değişim yapıldıysa sorun olmaz ayrıca çakma ekranı anlamanın yönleri var azıcık araştıran anlar. Konuya odaklı mesajlar gelmesi için konuyu uzatmamayı rica ediyorum.
NotoriousF dedi: Sorun da bu zaten, içi açılıp orijinal parçalar alındıysa ne anlamı kaldı ki? Orijinal ekranı alıp muadil taksa telefon yarı fiyatına düşer zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam da ben de diyorum ki orijinal parçalarla değişim yapıldıysa sorun olmaz ayrıca çakma ekranı anlamanın yönleri var azıcık araştıran anlar. Konuya odaklı mesajlar gelmesi için konuyu uzatmamayı rica ediyorum.
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #12 WolreaG dedi: Hocam o S23, bu S23 Ultra. Bende S23'ü sıfır 5 ay önce 27 bin liraya almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aklında az çok fikir oluşsun diye söyledim.
WolreaG dedi: Hocam o S23, bu S23 Ultra. Bende S23'ü sıfır 5 ay önce 27 bin liraya almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aklında az çok fikir oluşsun diye söyledim.