İkinci el Samsung i5 laptop alınır mı?

OnurKumcur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarımda sorun olduğunda gittiğim bir bilgisayarcım var. 3-4 senelik bilgisayarım baya kötü olduğu için elinde laptop var mı dedim Samsung i5 İşlemci 8GB RAM 2 GB Nvidia ekran kartlı bir laptop var dedi. Aciliyetten bir müşterisi satıyormuş 1100 TL'ye ama bana 800 liraya alacağını söyledi. Sizce alayım mı Laptop'u? Teşekkür ederim.

İkinci el her elektronik eşya gibi dizüstü bilgisayarıda ikinci el almanı önermem.
Tanıdığın olur, bilgisayarı nasıl kullandığını ve bilgisayarın başına neler geldiğini, daha önce ne arızalar verdiğini bilirsin orasına bir şey diyemem ancak ülkemizde ki bilgisayarcılar malum. Daha önce anakartı veya herhangi bir iç aksamının tamir görüp görmediğine dikkat edin.
Bu arada ekran kartının belleği değil modeli önemlidir.

Son düzenleme:
Bakkal amca 2.el laptop satıyor, 1100 TL'den 800 TL'ye düşmüş. Ya o laptop 500 TL'dir, ya da Windows'u crackli, 32 bit yapmış, SSD-HDD varsa cebe indirip dusurmustur fiyatı :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı