Samsung S21 FE alınır mı?

Hocam mis gibi telefon daha ne bekliyorsunuz tamam kabul ediyorum kendi içinde pislik bir ekosistemi var Apple'in ama oyun falan oynamayacaksanız sosyal medyada takılayım yani ayrıca bütçeden dolayı diyor olabilirsiniz ama Honor almak çok mu mantıklı.
Telefon kötü demiyorum ben hocam, buradaki mevzu 27 bin TL fiyata sahip olması. Neredeyse 5 yıllık telefon ben niye 5 yıllık telefona 27 bin TL vereyim ki sırf iOS olsun diye, akıl karı değil. S24 FE gibi her alanda tokatlayan cihaz varken iPhone 12'nin yüzüne bakılmaz.

Sizin mesajınıza gelecek olursak S21 FE hangi özellikleriyle 'açık ara' önde anlatır mısınız? Batarya performansı berbat, verimsiz ve throttle yiyen işlemcilere sahip bir model. Ayrıyeten 2 yıllık güncelleme desteği kalmış. Bu bütçede daha iyi modeller var, sırf S serisi diye önermek bence mantıksız.
hocam android kullanmak istiyorsaniz baska seçeneginiz yok gidip xiaomi yada baska android cihazlar alicaksaniz 1 yil icerisinde ne kadar drop yedigini farkedersiniz samsung stabil bir cihaz kullanicilari memnun uzun ömürlü bir telefon bu bütçede farkli cihaz alirsaniz ilerde kasmalari çok rahat bir sekilde görürsünüz

S21 FE A55'ten daha üst seviye bir cihaz tek sorunu 4500 mAh olmasi sirf bu sebep icin gidip A55 almazdim gidin epeyden bakin karsilastirmasina S21 FE cidden fark atiyor şahsen sadece batarya sorunu için düşük seviye bir cihaz almazdim tabii sizin karariniz fakat karşılaştırdiginizda epeyde cidden S21 FE çok üstün

S21 güncelleme konusunda çok geri kaldı ve eski bir telefon. S24FE yeni aldım aktif olarak kullanıyorum. Güzel telefon şu ana kadar tek sorun yaratmadı. Şimdi arkadaş S21 alsa 1 2 yıl sonra desteği kesecek boşu boşuna parası çöp olacak belki sorunlar çıkarmaya başlacak. S24FE'de öyle mesela A56 arasında sadece şarj farkı var. A56 45W ve S24FE 25W şarj kapasitesi var. Benim tercihim S24FE oldu evet biraz kalın bir cihaz aslında çok da şarj takıntısı bir insan değilim benim işimi fazlasıyla görüyor. Sonuçta yeni bir cihaz birkaç yıl rahat götürür. Çok kalın istemezse arkadaş A56 önerebilirim onun kasası biraz daha ince ve hafif.

Ayrıca not eklemek gerekirse, karşılaştırmak isterseniz aralarında ki farkları anlayabilirsiniz.

Eeee tabii hocam 12'yi S24FE her türlü tokatlar ama Samsung ekosisteminden Apple ekosistemine doğru bir geçiş sürecinde olan biri olarak hocam iPhone 13 cihazına geçtikten sonra gençleştim resmen ben arkadaşın istediği telefona yakin bir Apple cihazı söyledim sadece bir düşünce olsun hani burada böylede bir şey var tarzından yoksa iPhone 13 14'u söylemek kolay ha ben neden iPhone önerdim dersen yazılımsal olarak tutarlılık en baştaki nedenim.

S21 güncelleme konusunda çok geri kaldı ve eski bir telefon. S24FE yeni aldım aktif olarak kullanıyorum. Güzel telefon şu ana kadar tek sorun yaratmadı. Şimdi arkadaş S21 alsa 1 2 yıl sonra desteği kesecek boşu boşuna parası çöp olacak belki sorunlar çıkarmaya başlacak. S24FE'de öyle mesela A56 arasında sadece şarj farkı var. A56 45W ve S24FE 25W şarj kapasitesi var. Benim tercihim S24FE oldu evet biraz kalın bir cihaz aslında çok da şarj takıntısı bir insan değilim benim işimi fazlasıyla görüyor. Sonuçta yeni bir cihaz birkaç yıl rahat götürür. Çok kalın istemezse arkadaş A56 önerebilirim onun kasası biraz daha ince ve hafif.
hocam arkadasin butcesini s21 fe ye verecek para kadar zannetmistim tabiki butceyi acip daha ust duzey cihazlar var dediğiniz doğrudur s24 fe güzel telefondur iphone onermiyorum bu bütçede

Eeee tabii hocam 12'yi S24FE her türlü tokatlar ama Samsung ekosisteminden Apple ekosistemine doğru bir geçiş sürecinde olan biri olarak hocam iPhone 13 cihazına geçtikten sonra gençleştim resmen ben arkadaşın istediği telefona yakin bir Apple cihazı söyledim sadece bir düşünce olsun hani burada böylede bir şey var tarzından yoksa iPhone 13 14'u söylemek kolay ha ben neden iPhone önerdim dersen yazılımsal olarak tutarlılık en baştaki nedenim.
iphone mükemmel telefon ama hocam yani o kadar para veriyorsunuz 60 hz kullanmak koyar insana ya

Hocam arkadasin butcesini S21 FE ye verecek para kadar zannetmistim tabii ki butceyi acip daha ust duzey cihazlar var dediğiniz doğrudur S24 FE güzel telefondur iPhone onermiyorum bu bütçede

Samsung isteyen birine iPhone önermek aşırı mantıksız. Ben mağazada satış danışmanı bana bu hareketi yapsa o adamı fena tokatlarım. Yani Samsung isterim bana iPhone önerir linç ederim o personeli. Bir konuda kişi ne isterse onun önerisini yapın. Samsung ise Samsung, Huawei ise Huawei bunun dışına çıkılmasın yani.

s21 fe a55 den daha üst seviye bir cihaz tek sorunu 4500 mah olmasi sirf bu sebep icin gidip a55 almazdim gidin epeyden bakin karsilastirmasina s21 fe cidden fark atiyor şahsen sadece batarya sorunu için düşük seviye bir cihaz almazdim tabi sizin karariniz fakat karşılaştırdiginizda epeyde cidden s21 fe çok üstün
Daha üst seviye bir cihaz falan değil. Bu cihaza (S21 FE 2. Nesil) kendi ellerimle AnTuTu testi yaptım 600.000 civarı puan aldı ve sıcaklık 44 dereceye kadar geldi(elim bile terledi). Normalde Snapdragon 888 işlemcili bir telefonunun yaklaşık 1 milyon puan alması gerek. Throttle'ı siz düşünün yani. Tek Geekbench testi verilen rakamlarla uyumlu çıktı. S21 FE sadece ekran ve kamera da önde onun dışında A55 ezip geçer.

Hocam senin telefondan ne beklediğine göre de değişir şu an yağ gibi akıyor ekran yani.

Fazla acımasız hocam oradaki satış görevlisi sadece bak bunlarda var böyle şeylerde düşünebilirsiniz derse kötülük etmiş mi olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı