İkinci el sistem alınır mı?

Ben de tüm parçaları 0 alıp ekran kartını sadece 2. el almayı düşünüyorum.

SSD sıfır aldım bir de sıfır M.2 alırım.
İşlemcide uzun süre termal macun değişimi yapılmamışsa oda aşırı ısıdan ömrü kısalabilir. 2. el süpriz yumurta gibi düşünün ne çıkacağı belli olmaz. Ancak yakın zamanda parçaları satın almış hepsinin faturası duruyorsa bu şekilde temiz bir pc alınabilir.

İşlemci RAM SSD sıfır olur ASUS Apex anakarta i5 11600K takılır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ximus-xiii-apex-z590-anakart-1074945784/detay bu anakart nasıl lütfen almayın almayı çok istiyorum.

Bir de bu RAM.

@NNUE hocam siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Hocam o anakart ve ram'i alırsanız, işlemci de değişmelisiniz. LGA 1200 soketli bir anakart ve işlemci bu bütçede alınmaz. LGA 1700 nesli bile bitti. Rami çok istiyorsanız alabilirsiniz fiyat sorun değilse çünkü aynı özellikte ramler yarı fiyatına satılıyor.

Asus ile en iyi çalışan ram bu diye biliyorum

Asus ile en iyi çalışan ram bu diye biliyorum
Hocam pek bir fark göremezsiniz arada. Ama anakart ve işlemciyi intel olacaksa 1700 soketli alın. AMD tarafında da AM5 sistem daha mantıklı.

@NNUE

Hocam pek bir fark göremezsiniz arada. Ama anakart ve işlemciyi Intel olacaksa 1700 soketli alın. AMD tarafında da AM5 sistem daha mantıklı.

Hocam 1700 soket bu paraya alabileceğim anakart B760-F 1200 sokette Hero serisi oluyor.

@NNUE

Hocam 1700 soket bu paraya alabileceğim anakart B760-F 1200 sokette Hero serisi oluyor.

Hocam AM5 daha iyi olur çünkü DDR5 tabanlı bir sistem toplamış olursunuz ve geleceğe yönelik bir PC toplamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…