İkinci el sistem nerede hızlıca satılabilir?

Rankout

Hectopat
Yer
Giresun/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem askıda :)
Meslek
Öğrenci...
Başlıkta belirttiğim gibi, hızlıca satabileceğim neresi var? Acelesi yok, sadece Letgo, sahibinden gibi yerlerde teklif gelmiyor bile.

Hocam hem hızlıca satmak istiyorsunuz hem de acelesi yok diyorsunuz. Eğer acelesi varsa parçaları ayrı ayrı ilana koymayı deneyin. Acelesi yoksa en aktif ilan sitelerine çoktan ilan vermişsiniz bile. Oralarda yazan yoksa başka sitelerde hiç yazan olmaz diye tahmin ediyorum. Technopat'ta da ilan açabilirsiniz.

Hocam hem hızlıca satmak istiyorsunuz hem de acelesi yok diyorsunuz. Eğer acelesi varsa parçaları ayrı ayrı ilana koymayı deneyin. Acelesi yoksa en aktif ilan sitelerine çoktan ilan vermişsiniz bile. Oralarda yazan yoksa başka sitelerde hiç yazan olmaz diye tahmin ediyorum. Technopat'ta da ilan açabilirsiniz.

Belki de fiyat yüksektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acelesi yok derken hemen satmama gerek yok ama mümkün olduğunca hızlı şekilde satmayı isterim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı