İkinci el sistem toplayıp satarak para kazanılır mı?

Mümkündür de şirketler gibi ucuza nasıl alacaksınız? Vergi konusu ne olacak düşündünüz mü? Yalnız her şeyi halletseniz bile çok fazla kazanacağınızı düşünmeyin. En fazla asgari ücretin biraz üstünde kâr kazanırsınız, oda duyulduğunuzda.

Kazanılır. Babamın bir arkadaşı ekstra olarak böyle işler yapıyor. Hem hobide olur size.

Zaten paraya çok ihtiyacım yok, maddi durumumuz iyi, kimseye hesap vermeden kendi kişisel zevklerim için harcama yapabilmek ve uğraş olsun diye istiyorum. Sistem toplamak çok zevkli.

Benim acelem yok, 750₺ olan ekran kartı 600₺'ye bulana kadar almam. Zaman içerisinde parçaları biriktiririm.
Benim arkadaşımın abisi yapıyordu. Milleti kazıklama derdinde değildi. 3k'ya sistem toplar 3500'e koyar 3300 civarına satardı. Kazıklamadığın sürece sıkıntı yok. Ayda bir kez yapsan güzel para.

Seninle aynı düşünceyi paylaşıyorum lakin şunları da hesaba katmalısın.
- İyi bir risk yönetimine sahip olmalısın.
- Piyasa ile sürekli iç içe olup, bunlara yön veren insanlarla tanışman gerekir.
- Sistem elinde kalabilir.
- Anlık kur değerleri ile zarar edebilirsin.

Mümkündür de şirketler gibi ucuza nasıl alacaksınız? Vergi konusu ne olacak düşündünüz mü? Yalnız her şeyi halletseniz bile çok fazla kazanacağınızı düşünmeyin. En fazla asgari ücretin biraz üstünde kâr kazanırsınız, oda duyulduğunuzda.

İkinci el alacağım. 2 el satacağım.

@Kayseri Mantısı sizce mümkün mü ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı