T150 pro değilse alınmaz çünkü T150'nin ikili plastik pedal seti kötü.Arkadaşlar 3500'e T150 buldum garantili alayim mi sizce? Yoksa G29 mu bakayım?
T150 Pro değilse alınmaz çünkü T150'nin ikili plastik pedal seti kötü.
Alınabilir T248 güzel bir set.Pedallı olanları da 5-6 k sıfırı 8 k 7500'e T248 buldum sence alınır mı? Kapalı sıfır kutu.
Alınabilir T248 güzel bir set.
Burada incelemesi mevcut. Gayet bilgili bir kanaldır. T248'in tek eksisi T300'den düşük FFB'ye sahip olması ve direksiyon simidinin çıkarılamaması. Fakat T150'dan daha güçlü ve kaliteli bir set. Ayrıca gayet güncel bir set. En yeni Thrustmaster seti olduğu için geliştirilmeye açık ve uzun süreler güncelleştirme alacaktır. Artı olarak simidi güzel duruyor(kendi görüşüm) ve üzerindeki LED ekran yeni ve iyi bir özellik. Ayrıca pedal seti eski pedal setlerinden farklı olarak güç modülerliği var bu da güzel bir özellik.
Bildiğim kadarıyla resmi garanti Guillemot markasına ait Fransa'da. Müşteri destek için Fransa'ya yollanıyor Türkiye servisi yok fakat distribütörü var. Logitech tarafında ise birçok servis var.Alırım almasına ama garanti olmaması beni düşündürüyor sonuçta 7K vereceğim 1 ay sonra bozulsa nasıl tamir edeceğim? İstanbul'da tamir edenler var mı?
Bildiğim kadarıyla resmi garanti guillemot markasına ait Fransa'da. Müşteri destek için Fransa'ya yollanıyor Türkiye servisi yok fakat distribütörü var. Logitech tarafında ise birçok servis var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.