İkinci el Turbox RX 560 4 GB GDDR5 alınır mı?

Bütçe
Bütçe yok, takaslik hurda var abi
Peki bir şey soracağım hani ben FX 6100 takacaktım ya benim şu an kullandığım fan şu an takılı olan Athlon X4 450 boştayken 41 derecede çalıştırıyor, FX takmadan önce Arctic MX-4 alsam o fanla kullanabilir miyim ?
aynı platform olacağı için kullanabilirsiniz.

Ön yargınız var. Biraz araştırmanizi tavsiye ederim.
FX ve Non-FX diye varyantı varmış, kusura bakmayın.

Ama işlemci normalde AM3 olarak geçiyor, geriye uyumlu tabi anakart.

@zaeek hocam satıcı takası kabul etmedi bende set halinde Letgo ve sahibindene ilan koydum satılırsa ilçemdeki tüm ikinci el ekran kartlarını inceleyip düşünüp tartarak bir ekran kartı alacağım. İlan linklerini buraya bıraksam sorun olur mu?

FX ve non-FX diye varyantı varmış, kusura bakmayın.

Ama işlemci normalde AM3 olarak geçiyor, geriye uyumlu tabii anakart.

Anakart AM3 ve AM3+ ve maximum 95 watt TDP olan işlemcileri destekliyor. En takılabilecek FX 8300 ama ben FX 6100 alacağım. Şu anki Athlon AM3, evet.

Anakart AM3 ve AM3+ ve maximum 95 watt TDP olan işlemcileri destekliyor. En takılabilecek FX 8300 ama ben FX 6100 alacağım. Şu anki Athlon AM3, evet.
En ünlü FX 6300'e küçük bir OC ile aynı olur büyük ihtimalle. Tabi 80 derece altında çalışırsa.

En ünlü FX 6300'e küçük bir OC ile aynı olur büyük ihtimalle. Tabii 80 derece altında çalışırsa.

OC'a gerek yok çünkü hem VRM falan sıkıntı çıkarır. VRM soğutucu blok alabilirsem belki, bir de MX-4 sürersem ancak o zaman FX işlemciye OC yapmaya güvenebilirim. Zaten 6100 ile 6300 arasında çok da fark yok, aynı mimari, aynı çekirdek falan filan.

Aynı platform olacağı için kullanabilirsiniz.

Hocam selam bu sohbetten 2 buçuk ay geçmiş ve ben sürekli bir şeyler ekleyerek sistemi bu hale getirdim:
ASUS M5A97 le r2.0
FX 6300.
NVIDIA Quadro M2000 4 GB GDDR5.
8+8 1600 MHz RAM (32 yapacağım yakında)
Gametech Freezer HD 2.4 biri hava çeken biri egzoz işlwvi gören 2 RGB fanlı 4 bakır borulu kule tipi fan.
Geriye kalan şeyler aynı sadece 2 tane gamepad ekledim. GTA SA oynadığım günlerden CS2 Ultra günlerine bu sürede ulaştım. Ha bu arada siz nasılsınız? Umarım iyisinizdir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı