İkinci el ürün alırken birisinin evine gitmek güvenilir mi?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Bir monitör alacağım. Denemek için arkadaşın evine gideceğim muhtemelen. Tek gitmeyeceğim. Her günümüzü birlikte geçirdiğim bir kuzenimle gideceğim. Sizce güvenip denemek için satıcının evine gitmeli miyim? Yoksa WhatsApp üzerinden attığı kanıtlara mı güvenmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ülkede internet üzerinden satın aldığı arabasını teslim almaya giden adamı gasp edip yolun kenarına da attılar. Ama sadece bir monitör ile bu tür bir tuzak hazırlanacağını düşünmüyorum, rakam çok küçük. Üstelik evine davet ettiyse karşı taraf bence daha da büyük bir risk almış.

İki kişi gitmeniz mantıklı, bence çok çok çok büyük bir ihtimalle sıkıntı çıkmayacaktır.

İki kişi gidebilirsiniz bence. Tek gitmek de olabilir ama bu devirde tereddüt etmekte haklısınız.
Sana kimse garanti veremez, 99 kere gidersin 100. gidişinde adam organ mafyası çıkar.
Bu ülkede internet üzerinden satın aldığı arabasını teslim almaya giden adamı gasp edip yolun kenarına da attılar. Ama sadece bir monitör ile bu tür bir tuzak hazırlanacağını düşünmüyorum, rakam çok küçük. Üstelik evine davet ettiyse karşı taraf bence daha da büyük bir risk almış.

İki kişi gitmeniz mantıklı, bence çok çok çok büyük bir ihtimalle sıkıntı çıkmayacaktır.
Arkadaşlar monitörü aldım. Almadan önce görüntülü aramada arkadaştan monitör çalışırken testleri yapmasını ve arkadaki seri numarasını göstermesini istedim. Farklı bir monitör getirme ihtimaline karşı. Seri No'sunu SS aldım ve monitörü alırken baktım. No'lar aynı idi. Farklı olsaydı almayacaktım. Uzun lafın kısası arkadaşın kapısının önüne gittim lakin evine girmedim. Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı