İkinci el ürün almak

Emre12345

Megapat
Daha fazla  
Ya arkadaş sahibinden üzerinden kulaklık alayım dedim. 2 tane uygun olan ilan vardı. Adamlara yazdım. Birisi naza çekiyor, laf geveliyor, satmaya niyetli değil. Ondan sonra satmaktan vazgeçti. Diğeri param güvendeyi kabul etmiyor. IBAN ile halledelim diyor. Geleyim alayım diyorum, ev müsait değil diyor. Namusuna göz mü dikiyorum? Ürünü alıp gideceğim. Şimdi yazıyorum cevap vermiyor. Harbi deli ederler adamı yahu.

Eve davet etmeyi kabul etmeyebilir ama aynı şehirde aynı ilçelerde oturuyorsanız ortada bir yerde buluşup ürünü elden satmak istememesi çok şüpheli bir iş. Israrla İBAN ve kargo üzerinden satmaya çalışıyorsa yol verin.
Öyle yaoacağım. Yakınlarda internet kafede denerim.
İkinci satıcı sorunlu ürün satıyor belli ki. İkinci el alışveriş zor iş.
Biraz öyle gibi, ama yer mi Anadolu çocuğuuu..!
Satarken 0’dan fazla fiyat yazarlar alırken öldürürler. Uğraşılmaz.
Aynen öyle ya. İlk satıcıya diyorum az da olsa pazarlık yap, hafif fazla fiyatı. Hem sen elden çıkarmış olursun, hem ben işimi görurüm diyorum cevap vermiyor :d Satmıyorsan satma arkadaş. İnsan gibi birini bulmak zor yaa :d

Birisi naza çekiyor, laf geveliyor, satmaya niyetli değil. Ondan sonra satmaktan vazgeçti.
Adamlar ürün satmak için ilan koyuyor, almaya kalkıyorsun satmaktan vazgeçiyor. zuhaha.gif

Sabah sabah sinirlendim yeminle yaa :dd Sıfır ürün almanın canını sevem yaa :d Yarın da ekran kartı icin birine gideceğim. Adam 10 numara. Test istiyorum atıyor, sohbet ediyoruz. Karşımda insan olduğunu anlıyorum. Bunlar üst perdeden mi bakıyordur artık nedir anlamıyorum :d

Adamlar ürün satmak için ilan koyuyor, almaya kalkıyorsun satmaktan vazgeçiyor. Eki Görüntüle 1237945
Ulan ne küfürler yazarım da dava yerim şimdi :d Düzgün adam bulmak zor malesef.
Hocam ürününe güvenen adam alıcıyı geçtim, önce kendini düşünür. Der ki ''Elden vereyim, alıcı kontrol etsin, öyle alsın, benim de kafam rahat etsin.'' Ama satıcı mırın kırın ediyorsa boşverin almayın.
Aynen öyle. Bak param güvendeye bu yüzden güvenmemiş olabilir, anlarım (ki söyledim de). Elden alayım diyorum cevap vermiyor. Hala daha görüldü atıyor. Kestim ben ümidi yaa 😂😂

Beyler, gözüm aydın. Anlaşamadığım satıcı ile anlaştım. Elden alacağım, internet kafede deneyeceğim. Adamı o kadar darladım ki imana geldi 😂😂😂
Bende tam tersi ürün satamıyorum, bisiklet direksiyon seti telefon koydum ilanlara. Müşteri buluyorum çocuk diyor ki "Sen ürünü bana kargola geldiğinde ben parayı yollarım." tabii ya.

Satabilsem elden satmak istiyorum ama müşteriler çevremden çıkmıyor.
Konumun kötü ise oluyor ya. Ben de talep görmeyen ilan koyunca yüzüne bakan yok. Jbl T500BT koydum. Her gün biri yazıyordu. Bilinen ürün almak satarken yardımcı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı