Çözüldü İkinci el ürün satmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaan Melih

Kilopat
Makaleler
1
Selamlar, bugün 2. el bir ürünümü satacağım. Alıcı bana sen ürünü kargoya ver ben senin IBAN'ına parayı atacağım dedi, ürün elime geçince de parayı yollayacağım dedi. Ürünü kargoladığım zaman parayı geri çekebilir mi? Bir tatsızlık çıkar mı? Hiç anlamıyorum bu işlerden, eğer mümkünse kargoya verdiğimde ürünü kargo firmasını bu konuda bilgilendirmeli miyim?

Çözüm
Önce parayı al daha sonra ürünü yolla. Yollanan parayı bir süre içerisinde geri alabiliyor diye biliyorum fakat detayları tam bilmiyorum. Ürünü de kargoya verecekken ürünün sağlam olduğuna dair kanıtın olması için videoya çek. Kargo sırasında kırılırsa falan başın ağrımasın. Riskli bir durum olduğundan ben elden satıyorum ürünleri, dün Arctis 1 sattım elden, kargo isteyenlere yok dedim. GeT bile sıkıntı çıkartabiliyor satıcı için. Aracı bir site falan kullanmadan ikna edip önce parayı alman senin için en sağlıklısı. Diğer türlü iyi niyetini suistimal edecekler denk gelebilir.
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı