İkinci el Xbox gamepad alınır mı?

166079

Megapat
Makaleler
2
Aşağıya bıraktığım oyun kollarından herhangi birini almak istiyorum. Sorularım çok, yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• Alacağım oyun kolunu sadece bilgisayarda kullanacağım için satın almamı tavsiye eder misiniz, önerileriniz nelerdir?
  • Cihazı elden alacağım için gidip inceleme fırsatım olacak, daha önce 2. el oyun kolu satın alan veya satan arkadaşlar incelerken ne gibi özelliklere dikkat etmem gerektiğini söyleyebilir mi?
  • Oyun kolunun orijinal olup olmadığını nasıl ayırt edebilirim?

Ben ikinci el şahsi eşyalar alınmasını önermiyorum. Yani konsol alınabilir ama kulaklık, gamepad gibi direkt temasla kullanılan ürünler hijyen açısından içime sinmiyor. Ayrıca tuşları falan kullanımdan dolayı çabuk yıpranıyor.

Ben hiç replika Xbox One kontrolcüsü görmedim, hep Xbox 360 kolları replika oluyor. Gidip incelerken de en çok analoglara dikkat edin, bazılarında biraz gevşek olabiliyor.

Bende Xbox One kontrolcümü 2. el aldım artık pek kullanmıyorum ama PC için alınabilecek en iyi kontrolcülerden.

Katılıyorum

Tanıdık aracılığı ile olursa makul olur bence. Yoksa bi sıkıntıda zamanınız harcanmasın.

Ben ikinci el şahsi eşyalar alınmasını önermiyorum.
Maalesef ikinci el bir gamepad almak zorundayım, sıfır almak bütçemi zorluyor.

Ben hiç replika Xbox One kontrolcüsü görmedim, hep Xbox 360 kolları replika oluyor.
Evet bunu farklı sayfalarda da okumuştum, analog haricinde belirgin olarak ayırt edilecek farklı noktası var mı? Önerilerine dikkat edeceğim teşekkür ediyorum.

PS4 kolu bana daha çok ergonomik ve şık görünüyor.
Haklısın bana da hoş gözüküyor ancak belirttiğim gibi oyun kolunu sadece bilgisayar üzerinde kullanacağım için sanırım Xbox gamepad daha uygun gözüküyor.

Tanıdık aracılığı ile olursa makul olur bence.
Maalesef satıcıların hiçbirisi tanıdığım değil. Çevremde Xbox oyun konsoluna veya koluna sahip biriside yok.

Bu cihazda karar kıldım umarım yanlış bir tercih olmaz. Birkaç gün sonra güncelleme yapacağım. Her birinize yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum.

Konu sahibi için. Xbox kontrolcüleri sık sık kampanya'ya giriyor en son istanbul beşiktaş'ta bir intenet cafe 229 TL'den xbox one s yani almak istediğin kolu satışa çıkartmıştı sıfır olarak. 20 30 TL daha verip sıfır almak kesinlikle bu tarz cihazlarda çok önemli. Keşke bütçe olsada Elite Controller alabilsen gerçekten güzeller.

Bu arada Xbox gampad ile ps4 ün game pad'ini kıyaslayan olmuş Xbox konfor açısından 20'ye katlar diyebiliriz.

PS4 kolu bana daha çok ergonomik ve şık görünüyor. Tercihim PS4 Kolundan yana olurdu şahsen.

Tam tersi , ikisini de uzun süre kullansanız bir daha exculusive oyunlar için bile ps4 ü elinize almazsınız.

Konsol kulübünü öneririm. İnstagram'dan takip ediyorum. Gerçekten güvenilir, sağlam bir mağazalar. Sanmıyorum öyle bir ürün satacaklarını.

@PanxeR bahsettiğin internet kafenin adını yazar mısın? Takip edeceğim eğer öyleyse indirimi beklemeye değer.

Konsol kulübünü öneririm. İnstagram'dan takip ediyorum. Gerçekten güvenilir, sağlam bir mağazalar. Sanmıyorum öyle bir ürün satacaklarını.
Oturduğum yere çok yakın olduğu için adını duymuşluğum var, güvenilir olduğunu da duydum umarım sıkıntısız alışveriş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…