Aşağıya bıraktığım oyun kollarından herhangi birini almak istiyorum. Sorularım çok, yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
- Alacağım oyun kolunu sadece bilgisayarda kullanacağım için satın almamı tavsiye eder misiniz, önerileriniz nelerdir?
- Cihazı elden alacağım için gidip inceleme fırsatım olacak, daha önce 2. el oyun kolu satın alan veya satan arkadaşlar incelerken ne gibi özelliklere dikkat etmem gerektiğini söyleyebilir mi?
- Oyun kolunun orijinal olup olmadığını nasıl ayırt edebilirim?
Xbox One Konsol Aksesuarları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz Xbox One konsol aksesuarları, ikinci el ve sıfır satılık oyun donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da
Xbox One Konsol Aksesuarları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz Xbox One konsol aksesuarları, ikinci el ve sıfır satılık oyun donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da
Xbox one s oyun kolu ikinci el temiz - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 652264270
Xbox one s oyun kolu ikinci el temiz - En ucuz Xbox One konsol aksesuarları, İkinci El oyun donanımları ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da