İkinci El Xbox One alınır mı?

İlk önce performans. Sen her hangi bir oyunda One modeli 30 FPS gibi bir oranı zar zor alacak isen S modeli ile sabit 60 FPS ile oynayabiliyorsun. Ayrıca grafik olarak fark var. One 2x MSAA uyguluyorsa One S modeli 6x MSAA uygulayacak. Yani daha iyi görüntü alacaksın. HDR desteği ayrı güzel bence. Boyut olarak çok daha küçük. Duyduğuma göre %40 daha küçük ve %60 daha güçlü.

Yanlış bilgilendirme nedeniyle sizi rapor ettim.
İlk önce performans. Sen her hangi bir oyunda One modeli 30 FPS gibi bir oranı zar zor alacak isen S modeli ile sabit 60 FPS ile oynayabiliyorsun. Ayrıca grafik olarak fark var. One 2x MSAA uyguluyorsa One S modeli 6x MSAA uygulayacak. Yani daha iyi görüntü alacaksın. HDR desteği ayrı güzel bence. Boyut olarak çok daha küçük. Duyduğuma göre %40 daha küçük ve %60 daha güçlü.
Xbox One S işlemcisi Xbox One'ın işlemcisinin frekansı arttırılmış sürümüdür. Hız farkı en fazla %5-10 civarıdır. 60% hızlanma yoktur.

Yanlış bilgilendirme nedeniyle sizi rapor ettim.

Xbox One S işlemcisi Xbox One'ın işlemcisinin frekansı arttırılmış sürümüdür. Hız farkı en fazla %5-10 civarıdır. 60% hızlanma yoktur.

Ben kesin bilgi vermedim! BAKIN MESAJA KESİN BİLGİ DEDİM Mİ? duyduğuma göre dedim. Emin değilim dedim. Azcık anlayın metni.
Duyduğuma göre %40 daha küçük ve %60 daha güçlü.

Orada koskocaman DUYDUĞUMA GÖRE yazıyor. Gördünüz mü?

Ben kesin bilgi vermedim! BAKIN MESAJA KESİN BİLGİ DEDİM Mİ? duyduğuma göre dedim. Emin değilim dedim. Azcık anlayın metni.

Orada koskocaman DUYDUĞUMA GÖRE yazıyor. Gördünüz mü?
Kulaktan duyma bilgileri direk söylemek yanlıştır. Araştırmak gerekir.

Xbox One ile Xbox One S'in donanımsal tek farkları HDR'dır. Sizin dediğiniz gibi FPS farkı yok. Ha ayrıca 0.09 Teraflop güç farkı var ama "duyduğunuza göre" o kadar fark oluşturmuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı