İkinci el Xbox Series S alınır mı?

Vergil06

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda Xbox Series S almayı düşünüyorum. Sizce 2. el mi yoksa sıfır mı almalıyım? Malum fiyatlar uçtu bana 2. el Türkiye garantili almak mantıklı geliyor tabii 6300 bandında sıfırlarda var ama onlar ithalatçı garantili. 2. fiyatlar ise 5000 6000 bandında ya da başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır PSN'e de paketler gelmişken PS tarafına kaymak bana daha mantıklı geliyor. Xbox tarafında sorun yaşayan ve piyasasının çok hareketli olmadığını söyleyen birçok tanıdığım var.

2. el garantili bulabilirseniz mantıklı olacaktır. Ben 1 yıl garantili ikinci el Xbox One S almıştım ve sorun yaşamadım. Daha uyguna gelecektir, tabii eğer sıkıntısı olmayan bulabilirseniz.

Hazır PSN'e de paketler gelmişken PS tarafına kaymak bana daha mantıklı geliyor. Xbox tarafında sorun yaşayan ve piyasasının çok hareketli olmadığını söyleyen birçok tanıdığım var.

Peki PC tarafından ne önerirsin ben Xbox'u Game Pass yüzünden biraz istiyorum PS'lerde oyunlar çok pahalı

2. el garantili bulabilirseniz mantıklı olacaktır. Ben 1 yıl garantili ikinci el Xbox One S almıştım ve sorun yaşamadım. Daha uyguna gelecektir, tabii eğer sıkıntısı olmayan bulabilirseniz

Bende bakıyorum fakat daha bulamadım siz hala kullanıyor musunuz?

Sorun derken nasıl sorunlar?

Son düzenleme:
Peki PC tarafından ne önerirsin ben Xbox'u Game Pass yüzünden biraz istiyorum PS'lerde oyunlar çok pahalı

Bende bakıyorum fakat daha bulamadım siz hala kullanıyor musunuz?

Sorun derken nasıl sorunlar?

PC'in var ise Xbox almana gerek yok, Xbox zaten PC'nin neredeyse aynısı Game Pass için Xbox alıyorsan boşuna alma PC'ne de alabilirsin.

Kanka sence 2. el PS4 Pro alsam destek ne zaman keser Sony yani kaç yıla oyunlar gelmez

Sony'nin PS5 sıkıntısını çözmesine daha çok yolu var, Sony PS4'ün kullanıcı sayısını gördükten sonra salar mı hiç? Destek kesilir diye bir derdin varsa Series S'te alabilirsin ama cihazın hafızası 512 GB ve bunun sadece 364'ü kullanılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı