İkinci el Xbox Series S mi yurt dışından sıfır mı?

Şöyle açıklayayım PS5 geçmeyi düşündüm aldım ama bir gün sonra sattım PS5 daha kaliteli 4 zaten boş iş ama oyunlar çok pahalı PS5 de yani Xbox Game Pass al inanılmaz her oyun var PS5 de onlar yok neyse aldım cihazı pyunlara bir baktım iki pyun 2100 lira, bunlar Xbox'ta bedava olan oyunlar game Pass ile PS5 kontrolcüsü daha iyi ben 700 TL'ye şarj edilebilir batarya aldım Xbox uyumlu 1 hafta gibi gidiyor sonra şarj ediyorum tekrar pil konusunda alırsan Xbox öne geçer kalite olara PS5 kontrolcüsü 9 alırsa Xbox 7 alır öyle diyeyim internet konusunda telefona bağla internet yemiyor gibi bir şey game Pass bağlı kalması için lazım kendin oyun alırsan internete gerek yok zaten.

Ayrıca Xbox cihazları sorunsuz yani Series S mesela hiç tamirlik değildi üç yıllık cihaz fıstık gibi hala kompakt ve sessiz yani kontrolcüyü güzelleştirse kimse PS5'e bakmaz, zaten fark ettiysen Xbox fiyatları artmaya başladı PS5'ten daha pahalı olmaya başladı çünkü oyunlar çok daha ucuz.

Hocam dediğiniz pilden buldum turuncu alışveriş sitesinden alırken onu da alacağım ama benim asıl korkum şimdi internet. Kendi mağazasından oyun almayacağım. O paranın üstüne biraz daha koyup game Pass alma konusunda kararlıyım. Şimdi arkadaşımın evine götürdüm yükledim diyelim hatta açtım 5 dakika oynadım oyunu. Kapattım konsolu eve getirdim bağladım oynamak istediğimde internet mi isteyecek tam anlamadım internet işini anlatırsanız çok sevinirim.

Hocam dediğiniz pilden buldum turuncu alışveriş sitesinden alırken onu da alacağım ama benim asıl korkum şimdi internet. Kendi mağazasından oyun almayacağım. O paranın üstüne biraz daha koyup game Pass alma konusunda kararlıyım. Şimdi arkadaşımın evine götürdüm yükledim diyelim hatta açtım 5 dakika oynadım oyunu. Kapattım konsolu eve getirdim bağladım oynamak istediğimde internet mi isteyecek tam anlamadım internet işini anlatırsanız çok sevinirim.

Hocam internete bağlı kalmak zorunda oyunu siz evinizde indiriceksiniz oynamak istediğinizde telefonun internetini paylaşın 30 40 MB belki yer yemez oyunları oynayabilirsiniz sorunuz olursa veya anlamazsınız detaylı anlatırım daha yoksa telefonumu vereyim arayın ne diyeyim daha 😅

Hocam internete bağlı kalmak zorunda oyunu siz evinizde indiriceksiniz oynamak istediğinizde telefonun internetini paylaşın 30 40 MB belki yer yemez oyunları oynayabilirsiniz sorunuz olursa veya anlamazsınız detaylı anlatırım daha yoksa telefonumu vereyim arayın ne diyeyim daha 😅

Sağ olun hocam ya kusura bakmayın gerçekten konsol bilgim 0 YouTube'dan izliyorum hangisi alınır alınmaz kullananlara soruyorum ondan rahatsız ettim hocam teşekkür ederim tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı