İkinci el Xbox Series S'e 9500 TL değer mi?

• Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 672
Hocam iyi fiyata almışsınız bende bugün hayırlısıyla tek kol 15 ay garantiliyi 8K ya alacağım alırken nelere dikkat ettiniz bir de Trendyol faturasından ithalatçı Türkiye garantili olduğunu görebiliyor musunuz?

Hocam iyi fiyata almışsınız bende bugün hayırlısıyla tek kol 15 ay garantiliyi 8K ya alacağım alırken nelere dikkat ettiniz?
Hocam ben param güvende ile aldım ama çok kontrol edecek şey yok aslında. Kolları kontrol edin tuşları, drift sorunu var mı diye bakın. Isınma sorunu var mi diye bakın.

Trendyol faturasından ithalatçı Türkiye garantili olduğunu görebiliyor musunuz?
Hocam Microsoft sitesinde gözüküyor satıcıya gösterin.

Hocam ben Param Güvende ile aldım ama çok kontrol edecek şey yok aslında. Kolları kontrol edin tuşları, drift sorunu var mı diye bakın. Isınma sorunu var mi diye bakın.

Hocam Microsoft sitesinde gözüküyor satıcıya gösterin.

Dün akşam aldım şu an tek kafamı kurcalayan şey ısınması oldu ama galiba normal bir de önceki oyunlar bana geçti farklı hesaptan oynadıgım halde bir de kol pillerini kaç saat şart etmemiz gerekiyor?

Dün akşam aldım şu an tek kafamı kurcalayan şey ısınması oldu ama galiba normal bir de önceki oyunlar bana geçti farklı hesaptan oynadıgım halde bir de kol pillerini kaç saat şart etmemiz gerekiyor?
Hocam hesaptaki oyunları oynayabilirsiniz aldiginiz kişinin hesabi açıksa. Kol pilleri pile göre değişir kac saatte şarj edileceği. Hepsinin kapasitesi aynı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı