İkinci el Xeon X5675 ve GTX 1650S sistem nasıldır?

Arkadaşlar öncelikle merhaba bu sistemi gördüm ve dikkatimi çekti. Sistem hakkında hiçbir fikrim yok yorumlarsanız sevinirim.
Sistem budur:
BAKMADAN GEÇME OYUN CANAVARI XEON X5675 16GB RAM GTX 1650S 4GB - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 899877179

APU sistem alsanız daha iyi işlemci çok eski ve 95W tüketimi var kolay soğumaz yani fiyat biraz yüksek 2600 üstü verilmez bence o da 1650 Super olduğu için o fiyat yoksa etmez yani.

Tamamen performans odaklı toplayacaksanız alınabilir, içinde olan işlemci serisi özellikle ağır yük kaldırmak için üretilen bir seri, işlemci 10 yıllık, fakat bu serinin bazıları güzel bir soğutma ve OC ile RTX 2080 bile besleyebiliyor. Yeni nesil ve sıfır toplayacaksanız APU olabilir veya RX 550 olan bir sistem.

Alınırsa sadece ekran kartı için alınır. İşlemci zaten Aliexpress´te 20 $´a satılıyor. Evet kartı besler ama soket de çok eski. Yani ileride işlemciye upgrade etmek istesen yapamazsın zaten.

Ben sizin yerinizde olsam sadece ikinci el düzgün bir ekran kartı bakardım. Kalan parayla da (üstüne biraz ek yapacak dahi olsam) 10100F ya da muadili bir sistem toplardım. Bu şekilde çok daha ileriye dönük olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı