İkinci el yurt dışı telefon alınır mı?

cagatay_0

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. 10-11k gibi bir fiyata telefon almayı düşünüyorum. Fiyat olarak biraz daha çıkabilirim ama çıktığıma değmesi lazım. Sarı sitede yurt dışı telefonlar çok uygun fiyata satılıyor. Ben özellikle POCO X6 Pro baktım 11-12K gibi bir fiyata satılıyor. Bunu almış olsam başım ağrır mı? Yoksa yurt içi telefon mu almalıyım?

Eğer arıza yaşarsan muhattabın olmaz.
Eskişehirde yaşıyorum burdaki bi telefoncudan yurtdışı telefon getirtmiş olsam bişey değişir mi hocam?
Şimdi bu fiyata yurtiçinde satılan en mantıklı telefon sanırsam Note 12 pro 5g fakat o da ithalatçı garantili satın alan kişiler IMEI kayıtlı kaçak telefon olduğunu söylüyor. Benim cesaretim de burdan geliyo yani o alınırsa bu da alınır gibi.

Eskişehirde yaşıyorum burdaki bi telefoncudan yurtdışı telefon getirtmiş olsam bişey değişir mi hocam?
Şimdi bu fiyata yurtiçinde satılan en mantıklı telefon sanırsam Note 12 pro 5g fakat o da ithalatçı garantili satın alan kişiler IMEI kayıtlı kaçak telefon olduğunu söylüyor. Benim cesaretim de burdan geliyo yani o alınırsa bu da alınır gibi.
Kaçak telefon garantili olamaz. Telefoncu kaçak olup olmadığına bakmaz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı