İkinci el Zotac GTX 1060 mini alınır mı?

Bütçe
1600
İstanbuldayım ve kart 6 GB tek fanlı mini modeli bizim buralarda 2000 TL altına bulunabiliyor zor da olsa yardımcı olabileceğim konu varsa yardımcı olmak isterim her zaman.
Ürünü alırsan eğer bana test videosu atsan yeterli olur aslında. İsı ve performans değerlerini merak ediyorum. Bu arada ürünü aldın mı, ne alemde?
 
Alamadım henüz hava şartlarından dolayı alabilirsem aklımda atacağım mutlaka buraya.
kartı test edecek misiniz hocam. Daha önce test ederek kart aldım ama kendime bu konuda fazla güvenmiyorum. Bazen satıcılar test için pc yok diyorlar. Sizin almak istediğiniz satıcı bu konuda nasıl. Ürünü test ettirmekten uzak duruyor mu? Bir satıcı ile konuşuyorum şu an. Kendisi bilgisayarcıda yaptıralım diyor. Evim müsait değil diyor. Ya da teamwiever ile yapalım diyor. Siz nasıl test yapacaksınız?
 
Kartı test edecek misiniz hocam. Daha önce test ederek kart aldım ama kendime bu konuda fazla güvenmiyorum. Bazen satıcılar test için PC yok diyorlar. Sizin almak istediğiniz satıcı bu konuda nasıl. Ürünü test ettirmekten uzak duruyor mu? Bir satıcı ile konuşuyorum şu an. Kendisi bilgisayarcıda yaptıralım diyor. Evim müsait değil diyor. Ya da TeamViewer ile yapalım diyor. Siz nasıl test yapacaksınız?

Vallahi ben testi kartı aldıktan sonra yapmayı düşünüyordum testi, ürünü test ettirmekten uzak durmuyor fakat video falan yeterli olur benim için çok fazla kafaya takmıyorum açıkçası.
 

Geri
Yukarı