İkinci elde kazıklanmayın

Dostum sene 2023 çocuğuna PC alacakmış gibi bie entariye takılmaya gerek var mı? Enayilik bu bildiğin zaten milletimizde araştırma okuma adına bir olgu yok. Olsaydı ülke bu halde olur muydu?

Vicdan yazanları anlamıyorum arkadaşım neyim vicdanı olacak mal benim malım istediğime koyarım. Alan mutlu veren mutlu serbest piyasa bunun adı. Komedi ya

Alan memnun satan memnun sana ne dostum? Serbest piyasa muhabbetini bir türlü kavrayamadınız, sa-na-ne?

Sana ne olabilir ama yine de işin ucu kazıklanma başlık dogru. Ama yorumlar yanlış.

Bilmeyen insanın araştırmaması suçtur. Yani buraya olmadı diğer bilinen forumlara "ya ben böyle bir sistem alacağım da fiyatı özellikleri nasıldır" diye bir konu açmak zor olmamalı.

Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır demişler eğer alıcı öğrenmiyorsa onun ayıbıdır.

Ki kendi malım olsa da böyle bir soru sorulsa değmeyeceğini belirtirim. Sormamak onun hatası ben ona istediği oyunların testini attım alıyor musun dedim alıyorum dedi hayrını gör dedim.

Kimse kusura bakmasın AM2'li LGA 775'li içinde GT9500 kartlı sistemler 4500₺'ye satılıyordu ne yani ben 5700'e i5 ile 960 vermişim çok mu?

E tamam o zaman gitsin RX580 alsın araştırıp. Piyasası belli ona göre fiyat koyuyorsun.

Türkiye siyasetine benzedi bir gün terörist oluyoruz bir gün dolandırıcı dolandırıcı olmamızın sebebi de isteyen istediği fiyatı yazsın değerinin üstündeyse zaten basitçe almazsın dememiz.

Kimse kusura bakmasın AM2'li LGA 775'li içinde GT9500 kartlı sistemler 4500₺'ye satılıyordu ne yani ben 5700'e i5 ile 960 vermişim çok mu?
Dostum tamam da pc hani idare eder gidip izoly bilgisayar satıyorsun 6 ay geçmeden bozulacağı belli. Kendin kullanmayacağın şeyi başkasına satıyorsun.

İkinci el için bir fiyat belirlersiniz ve bunu yayınlarsınız.Ki benim gibi acelesi yok ise 10 yıl sonra satılsa bile olur bu sırada biri almaya kalktı kardeş alma bak daha o fiyata gelmedi demem.Bir kişi aynı ürünün 10 yerdeki fiyatına bakmadan tek alıcıya zaten alayım demez.

Serbest piyasada kazıklanma adında bir şey yoktur. Araştırmayan cahil insan vardır. Sana bir şey ögretmemişler sanırım. Ne garip insanlarsınız haram yiyioruz sanki kendi malımı istediğim fiyata satarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…