İkinci elde kazıklanmayın

Daha geçen gün internet kafeci bir arkadaşımdan 1.5 yıl kullanılmış kutulu ROG STRIX RX 580 aldım 2500'e. Bu neden bahsediyor acaba? 🤣🤣
 
Bu sana ne diyenlerin hepsinin insanları kazıkladığına adım gibi eminim. Bir şeyin ederi neyse bellidir bunu pahalıya satmak benim gözümde dolandırıcılıktan farkı yok. Umarım o çaldıklarınız çoluğunuzdan ailenizden çıkar başka bir şey demiyorum.
Kesinlikle her şey mübah bunlara göre.
 
Adam bozuk mal satmıyor. Çalıntı mal satmıyor. Her özelliğini yazmış net bir fiyat istemiş. Az istiyor çok istiyor bundan sana ne? Bize ne?

Diyelim ki; teknolojiden anlamayan bir adam var ve oğlu yeni ekran kartı istedi. Oda bütçesine göre şöyle bir ikinci el fiyatlarına baktı, görüntüsünü beğendi ve fiyatına değeceğini düşünüp alarak kazıklandı, sonradan oğlu kontrol ettiğinde babasına kazıklanmış olduğunu söyledi... Bu sizin arkadaşınız veya yakınınız olsa ne hissedersiniz? Bunun gibi durumlar olmasın diye açtım konuyu, başka yere çekmeyin lütfen.
 
GTX 1650 laptop isteyen çocuk misali yapıyorlar böyle şeyler. Takmayın öğrenirler umarım bir gün, Intel A750 sistemin bile GTX 1650'den daha iyi olduğunu.

Alan memnun satan memnun sana ne dostum? Serbest piyasa muhabbetini bir türlü kavrayamadınız, sa-na-ne?
Haklı. Alan memnun, belli bir süreliğine, satan daha memnun. Bazı arkadaşlar lagaluga etmiş araştırsan 30dk daha iyisini bulursun diye, enayiler insanlar zaten böyle deseydi 2. El bakan olmazdı ülkede. 🤦🏿

Adam bozuk mal satmıyor. Çalıntı mal satmıyor. Her özelliğini yazmış net bir fiyat istemiş. Az istiyor çok istiyor bundan sana ne? Bize ne?

O bile bir gelişme, ben hak verdim hocam.
 

Geri
Yukarı