llama01 Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 107 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #1 Merhaba, benim bilgisayarımda iki adet GTA V yüklü. Biri Steam, biri Epic. Steam olanda perma ban yediğim için modlamak istiyorum ama modlarsam Epic versiyonda bir problem olur mu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021
Merhaba, benim bilgisayarımda iki adet GTA V yüklü. Biri Steam, biri Epic. Steam olanda perma ban yediğim için modlamak istiyorum ama modlarsam Epic versiyonda bir problem olur mu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #2 Hayır olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS llama01 Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 107 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #3 RHEZNOW dedi: Hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Peki GTA modlama ile ilgili bildiğiniz bir konu var mı? Artı 0 Eksi
RHEZNOW dedi: Hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Peki GTA modlama ile ilgili bildiğiniz bir konu var mı?
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #4 llama01 dedi: Sağ olun hocam. Peki GTA modlama ile ilgili bildiğiniz bir konu var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç mod işlerine girmedim. Ne gibi bir konudan bahsediyorsunuz? Artı 0 Eksi
llama01 dedi: Sağ olun hocam. Peki GTA modlama ile ilgili bildiğiniz bir konu var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç mod işlerine girmedim. Ne gibi bir konudan bahsediyorsunuz?
KS KS llama01 Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 107 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #5 RHEZNOW dedi: Hiç mod işlerine girmedim. Ne gibi bir konudan bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok bilmiyosanız hocam. Yani genel bir konu Open IV ve benzeri. Artı 0 Eksi
RHEZNOW dedi: Hiç mod işlerine girmedim. Ne gibi bir konudan bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok bilmiyosanız hocam. Yani genel bir konu Open IV ve benzeri.