İkinci hard diske Windows kurmak

Eğer harddisk bilgisayara monte edilmişse kurabilirsin ama sata yolu ile değil usb ile bağlarsan Windows To USB ile kurabilirsin.

Eğer hard disk bilgisayara monte edilmişse kurabilirsin ama SATA yolu ile değil USB ile bağlarsan Windows to USB ile kurabilirsin.

Kasaya monte ettim evet. Anlamadığım bir şey var USB'ye ISO yazdırıp onu nasıl 2.hard diskte kullanabileceğiz BIOS'ta 2.hard diski seçip kurulum ekranı mı gelecek?

Hayır kardeşim bilgisayarı usb ile boot ediceksin ve kurulum ekranında 2. harddiski seçeceksin bu kadar. Sadece 2. Harddiske windows kurduktan sonra onunla açmak için biostan 2. harddiski seçmen gerek.

Hayır kardeşim bilgisayarı USB ile boot edeceksin ve kurulum ekranında 2. hard diski seçeceksin bu kadar. Sadece 2. hard diske Windows kurduktan sonra onunla açmak için BIOS'tan 2. hard diski seçmen gerek.

Tamam teşekkürler.

Hayır kardeşim bilgisayarı USB ile boot edeceksin ve kurulum ekranında 2. hard diski seçeceksin bu kadar. Sadece 2. hard diske Windows kurduktan sonra onunla açmak için BIOS'tan 2. hard diski seçmen gerek.

Bootmgr eksik diyor sürekli 3 defa ISO yazdırdım. GPT yazdırdım mpr yazdırdım bir de eski BIOS'lar için olan özelliği açıp yazdırdım ancak olmuyor, ISO'nun içinde bootmgr dosyasıda var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı