İkinci modem Wi-Fi dağıtıcısı olarak kullanılabilir mi?

• Konuyu başlatan rr1907
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.555

rr1907

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Elimde 2 farklı modem mevcut. Bir tanesini güncel olarak kullanıyorum. Diğer yedek modemim TP-Link, bu modemi Wi-Fi dağıtıcı olarak kullanma şansım var mıdır acaba? Evin bazı odalarında Wi-Fi çekim gücü düşük seviyede olduğundan dolayı böyle bir yöntem arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılıyor ama ethernet ile yine bağlı olması gerekiyor. Hangi odada dağıtıcı olarak kullanacaksanız, o odada modeme ethernet kablosu ile internet vermeniz gerekiyor. 198.168.1.1 adresinden modem ayarlarına girip 1-2 değişiklik yapmanız yeterli.

Kullanılıyor ama ethernet ile yine bağlı olması gerekiyor. Hangi odada dağıtıcı olarak kullanacaksanız, o odada modeme ethernet kablosu ile internet vermeniz gerekiyor. 198.168.1.1 adresinden modem ayarlarına girip 1-2 değişiklik yapmanız yeterli.
Kablo ile modeme internet verebilirim, denerim o konuda sıkıntı yok. Eğer bu Wi-Fi üzerinden de veriliyorsa onu tercih ederim. Makaleyi inceledim Wi-Fi ile de dağıtım yapılabiliyormuş.

Kablo ile modeme internet verebilirim, denerim o konuda sıkıntı yok. Eğer bu Wi-Fi üzerinden de veriliyorsa onu tercih ederim. Makaleyi inceledim Wi-Fi ile de dağıtım yapılabiliyormuş.
Ben wifi ile dağıtım yapamamıştım. Kablo ile kesin çözüm ama kablosuzu ben yapamadım en azından.

5 dakikalık bir iş aslında, uzun uğraş almıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı