Cihazımda yaklaşık 2 yıldır çift ekran kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamamıştım. Lakin bu sabah sistemi açtığımda 2. ekranımda görüntü yoktu baktığım zaman ekranı aygıt yöneticisinde ve görüntü ayarlarında göremedim. Elimden geleni yaptım, ekran kartının BIOS'unu güncelledim ama olmadı ekran kartım görülüyor ancak monitörüm yok ortada. Ne yapabilirim?
Doğrudur ama elektronik alet olduğu için kendiliğinden bile bozulabilir aygıt yöneticisinde gözükmemesi de bunu doğrular gibi başka bir dönüştürücü ile deneyin.
Doğrudur ama elektronik alet olduğu için kendiliğinden bile bozulabilir aygıt yöneticisinde gözükmemesi de bunu doğrular gibi başka bir dönüştürücü ile deneyin.
Driver güncellemesi yapmadım. Diğer çıkışlara takma şansım hiç yok mini dp var sadece port olarak ve dönüştürücüm yok.
Sanırım herhangi bir cevap almayacağım. Fİkri olan kimse yok mu?
Peki iki monitörün portlarını birbirleri ile değiştirmeyi denediniz mi farklı porta takma şansınız yokmuş bir de öyle deneyin. Ayrıca biliyorsunuz dur ama ben yine de tekrar edeyim win tuşu ve p tuşuna basarak uzat dediniz değil mi ? Belki dikkatinizden kaçmıştır.