İkinci monitör görüntü vermiyor

mabik1

Decapat
Cihazımda yaklaşık 2 yıldır çift ekran kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamamıştım. Lakin bu sabah sistemi açtığımda 2. ekranımda görüntü yoktu baktığım zaman ekranı aygıt yöneticisinde ve görüntü ayarlarında göremedim. Elimden geleni yaptım, ekran kartının BIOS'unu güncelledim ama olmadı ekran kartım görülüyor ancak monitörüm yok ortada. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Doğrudur ama elektronik alet olduğu için kendiliğinden bile bozulabilir aygıt yöneticisinde gözükmemesi de bunu doğrular gibi başka bir dönüştürücü ile deneyin.
Bir gecede oluşacağını sanmıyorum. Herhangi bir şekilde hareket ettirmediğim bir sistem. Dün gece açılıyordu bu sabah yok.

Doğrudur ama elektronik alet olduğu için kendiliğinden bile bozulabilir aygıt yöneticisinde gözükmemesi de bunu doğrular gibi başka bir dönüştürücü ile deneyin.

Çözüm
Peki diğer cihazımda deneyeceğim monitörü. Sonrasında bilgi vereceğim.
Peki diğer cihazımda deneyeceğim monitörü. Sonrasında bilgi vereceğim.
Diğer cihazımda dönüştürücü ile bağlantıyı sağladım ve çalıştı. Dönüştürücüde sorun yok.

Ekran kartın da farklı girişe takma gibi bir şansınız var mı ?
Yakın zamanda driver güncellemesi yaptınız mı ?

Driver güncellemesi yapmadım. Diğer çıkışlara takma şansım hiç yok mini dp var sadece port olarak ve dönüştürücüm yok.
Sanırım herhangi bir cevap almayacağım. Fİkri olan kimse yok mu?

Son düzenleme:
Aklıma başka bir şey gelmiyor ne yazık ki normal şekil de taktığınız da monitör de güç geliyor değil mi ? Belki prizde olabilir sorun

Güç geliyor.Hdmi kablosunu çıkartıp diğer cihaza taktığımda çalışıyor.

Peki iki monitörün portlarını birbirleri ile değiştirmeyi denediniz mi farklı porta takma şansınız yokmuş bir de öyle deneyin. Ayrıca biliyorsunuz dur ama ben yine de tekrar edeyim win tuşu ve p tuşuna basarak uzat dediniz değil mi ? Belki dikkatinizden kaçmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…