Eternatus
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, birkaç gün önce ikinci monitör siparişi verdim. Monitör geldikten sonra ekran kartımın sadece bir HDMI girişi olduğunu fark ettim ve HDMI girişini iki tane yapmak için aşağıda linkini bıraktığım ürünü satın aldım.
www.trendyol.com
Cihazı HDMI girişine taktım. Sonrasında bu cihaza monitörlerimin HDMI girişlerini taktım ve sonrasında ayarlamalarımı yaptım, ekranlar geldi, herhangi bir sorun yoktu. Olduğunu düşünerek bilgisayarımı kapattım. Ertesi gün bilgisayarımı açtığımda eski monitörüme ekranın gelmediğini, sinyal yok yazdığını gördüm. Uğraşmaya üşendiğim için yukarıda linkini attığım aparatı sökerek yeni aldığım monitörü yukarıdaki cihaz olmadan ekran kartının kendi HDMI yerine soktum ve 2 gün boyunca normal kullandım. Sonrasında yine bir sabah bilgisayarı açtığımda yeni aldığım monitörde de sinyal yok yazısını gördüm. BIOS pilini çıkarttım, RAM'leri tek tek taktım, yerlerini değiştirdim ama sonuç değişmedi. Monitörleri başka cihazlara taktığımda görüntü geliyor, hiçbir problem yok ama benim bilgisayarıma taktığımda çoğaltıcı olsa da olmasa da sinyal yok yazısı alıyorum artık, monitörleri tanımlamıyor. Ekran kartımda bir sorun olup olmadığını test etmek için bilgisayarımı salonumdaki televizyona taşıdım ve HDMI ile televizyona bağladım, görüntü geldi.
Ne yapacağımı anlayamadım, monitörleri bilgisayarıma taktığımda sinyal yok yazısı alıyorum ve internetteki hiçbir çözüm önerisi işe yaramadı. Birkaç kişinin daha başına gelmiş ancak konu açılmamış gördüğüm kadarıyla. Yardımcı olur musunuz?
@Recep Baltaş yardımcı olma şansın var mı hocam? Cumartesi yazmıştım, Salı günündeyiz hala kimse bir şey yazmamış. Senin halledebileceğini düşünüyorum.

Alfais Marka: 4435 2 Port Uhd 4k Hdmi Switch Ekran Monitör Splitter Çoklayıcı Kategori: Switchler - Fiyatı, Yorumları
Alfais Marka: 4435 2 Port Uhd 4k Hdmi Switch Ekran Monitör Splitter Çoklayıcı Kategori: Switchler yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ne yapacağımı anlayamadım, monitörleri bilgisayarıma taktığımda sinyal yok yazısı alıyorum ve internetteki hiçbir çözüm önerisi işe yaramadı. Birkaç kişinin daha başına gelmiş ancak konu açılmamış gördüğüm kadarıyla. Yardımcı olur musunuz?
@Recep Baltaş yardımcı olma şansın var mı hocam? Cumartesi yazmıştım, Salı günündeyiz hala kimse bir şey yazmamış. Senin halledebileceğini düşünüyorum.
Son düzenleme: