Denedim hocam sinyal yok diyor.
Maalesef sonuç yine aynı her şeyi denedim.
Hocam monitör açıkken yapın bunu %90 işe yarar monitör açıkken çıkartın güç kablosunu sağ alttaki ışık 10 saniye sonra falan gidiyor gittikten sonra prizi tekrar takın ve mouse a basın sorun birdenbire mi çıktı ortaya?
Tabii hocam aktif olarak kullanıyorumSiz bu sistemden daha önce görüntü aldınız mı?
Aldığınız kart ile alakalı bir durum değil o zaman.
Önceden de yapıyordu hocam RAM'larin altını silgi ile sildiğimde garip bir şekilde düzelmişti ama şimdi yine öyle oldu her şeyi denedim acaba sorun anakartta mı?
Tabii hocam aktif olarak kullanıyorum.
Evet kart ile ilgili bir problem değil. Başka ne deneyebilirim?
Anakarta buzzer takmanız lazım, hata sesi versin ki oradan ilerleyelim, şu an tahmin etmek çok zor.
Tanıdığım bilgisayarcıya götürüyorum bakalım neymiş sorun.
@Marix hocam biostanmiş sorun bilgisayarcida görüntü geldi şimdi eve gidip oradan da deneyeceğim. BIOS'ta ne gibi bir problem olabilir peki durduk yere olabilir mi? Benim yaptığım ayarlar XMP fan ve PBO+co ayariydi.
Olabiliyor da, siz BIOS sıfırlamıştınız orada nasıl düzeldi?
BIOS pili çikarmak sifirlamak mi bilemiyorum ben sadece onu denemiştim. Ama orada önce başka PSU ile denediler sonra BIOS'u mu sıfırladınız dedim evet BIOS da ayar mi yaptın vs dedi bana bende sana dediklerimi söyledim. Görüntü vs geldi her şey yolundaydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.