Monitör "sinyal yok" hatası

Eren186

Centipat
Daha fazla  
Sistem çalışıyor fakat görüntü gelmiyor bütün parçaları çıkarıp taktım, silgiyle sildim ama sorun devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitör açıkken yapın bunu %90 işe yarar monitör açıkken çıkartın güç kablosunu sağ alttaki ışık 10 saniye sonra falan gidiyor gittikten sonra prizi tekrar takın ve mouse a basın sorun birdenbire mi çıktı ortaya?

Önceden de yapıyordu hocam RAM'larin altını silgi ile sildiğimde garip bir şekilde düzelmişti ama şimdi yine öyle oldu her şeyi denedim acaba sorun anakartta mı?

Siz bu sistemden daha önce görüntü aldınız mı?
Tabii hocam aktif olarak kullanıyorum

Önceden de yapıyordu hocam RAM'larin altını silgi ile sildiğimde garip bir şekilde düzelmişti ama şimdi yine öyle oldu her şeyi denedim acaba sorun anakartta mı?

Tabii hocam aktif olarak kullanıyorum.

Hocam RAM'leri sildiğinizde düzeldiyse benim çözümüm işe yaramaz. Kusura bakmayın bulursunuz umarım çözümünü.

Anakarta buzzer takmanız lazım, hata sesi versin ki oradan ilerleyelim, şu an tahmin etmek çok zor.

Tanıdığım bilgisayarcıya götürüyorum bakalım neymiş sorun.

@Marix hocam biostanmiş sorun bilgisayarcida görüntü geldi şimdi eve gidip oradan da deneyeceğim. BIOS'ta ne gibi bir problem olabilir peki durduk yere olabilir mi? Benim yaptığım ayarlar XMP fan ve PBO+co ayariydi.

Son düzenleme:
Tanıdığım bilgisayarcıya götürüyorum bakalım neymiş sorun.

@Marix hocam biostanmiş sorun bilgisayarcida görüntü geldi şimdi eve gidip oradan da deneyeceğim. BIOS'ta ne gibi bir problem olabilir peki durduk yere olabilir mi? Benim yaptığım ayarlar XMP fan ve PBO+co ayariydi.

Olabiliyor da, siz BIOS sıfırlamıştınız orada nasıl düzeldi?

Olabiliyor da, siz BIOS sıfırlamıştınız orada nasıl düzeldi?

BIOS pili çikarmak sifirlamak mi bilemiyorum ben sadece onu denemiştim. Ama orada önce başka PSU ile denediler sonra BIOS'u mu sıfırladınız dedim evet BIOS da ayar mi yaptın vs dedi bana bende sana dediklerimi söyledim. Görüntü vs geldi her şey yolundaydı.

BIOS pili çikarmak sifirlamak mi bilemiyorum ben sadece onu denemiştim. Ama orada önce başka PSU ile denediler sonra BIOS'u mu sıfırladınız dedim evet BIOS da ayar mi yaptın vs dedi bana bende sana dediklerimi söyledim. Görüntü vs geldi her şey yolundaydı.

Evet pili sökünce sıfırlanır, neyse çözülsün de sebebi mühim değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı