İkinci sınavım kötü geçti

yiğit321321

Hectopat
Daha fazla  
Meslek sınavı olduk meslek lisesi olduğum için ve herkes kopya çekti ben çekemedim moralim çok bozuldu dersi geçemeyeceğim. Ne yapmam lazım?

Hocam meslek lisesinde meslek sınavları en önemli sınavlar. Diğer tüm derslerden kalıp meslek sınavlarından geçseniz geçiriyorlar zaten. Aynı şekilde diğer tüm dersleri geçip meslek dersinden kaldımı kalıyorsunuz sanırım. 2. dönemde toparlamaktan başka çareniz yok.

Meslek sınavı olduk meslek lisesi olduğum için ve herkes kopya çekti ben çekemedim moralim çok bozuldu dersi geçemeyeceğim. Ne yapmam lazım?
Benim önerim öğretmenin ile aranı iyi tutman, bu dönem o dersten ortalaman kötü olsa bile sonraki dönem düzeltme şansın olur. Ayrıca dersi zaten dinliyor ve katılıyorsan öğretmenin seni düşük alsan bile bırakacağını zannetmiyorum. Performans ödevi istemeyi deneyebilirsin ayrıca.

Benim önerim öğretmenin ile aranı iyi tutman, bu dönem o dersten ortalaman kötü olsa bile sonraki dönem düzeltme şansın olur. Ayrıca dersi zaten dinliyor ve katılıyorsan öğretmenin seni düşük alsan bile bırakacağını zannetmiyorum. Performans ödevi istemeyi deneyebilirsin ayrıca.

Performans ödevi verdi zaten yaptım da 11'lere sorduğumda o hoca bırakır falan dediler benim de moralim bozuldu iyice.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı