İkinci turu kim kazanır?

x.OzgunBey.x

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İkinci tur oldu konumuz. Kk'nın seçim gecesi yaptıklarını saymayacağım. (son konuşması).
Şimdi benim ikinci turda şüpheleneceğim bir olay var. Sinan Oğan'a kayan MHP oyları 2. turda sinan oğan Kk'yı desteklerse o oylar Kk'ya kayar mı? Kk şu anda %44 aldı. Sinan oğan desteğiyle kazanabilir mi? Benim merak ettiklerim bunlar. Düşüncesi olanlar cevaplayabilirler. Olmayanlar da kimin kazanacağını düşündüklerini söyleyebilirler.

1684153991876.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Erdoğan'ın şu durumda kazanabilmesi için sadece 250 k oya ihtiyacı var. Sinan oğan bir taraf için hüdapar diğer taraf için HDP tarzı açıklamalarından sonra yüz bulup şu tarafa oy verin diyeceğini zannetmiyorum. Tarafsız kalacaktır bence. Yine de daha 2 hafta var ne olacağı belli olmaz.

Kk öndeyiz dedikten sonra, bir anda 2. turu işaret etti. Bu açıdan benim eksimi aldı. Hani elinizde veriler vardı? Hani kazanıyorduk?

6 milyon oy ortalıkta yok diye biliyorum, ve eminim Kemal bir şeyler yapacaktır Sandık konusunda, bizde bu.
%100 açıldı bile. KK bir şey yapmamakta.

İlk önce belediye başkanları devlet kurumlarını suçladı ve "AA'ya matematik yapmayı bu akşam öğreteceğiz" diyerek kuruma çamur attılar. KK'den bahsetmiyorum bile. Bu yaptıkları bile oy kaybetmeleri için yeterli bir neden olacak. Sinan Oğan hiçbir şekilde HDP'nin olduğu bir masaya yanaşmaz ki Oğan'ın kitlesi de onun dediği her şeyi yapacak bir kitle değil. İkinci turu RTE %51-53 civarı rahat alır. 7(6+1) parti birleşti ve %45i geçemediler. Bu kadar kötü bir siyaset olamaz. Onlar yerine utanıyorum.

Bu aşamada söylediğimiz her şey yalan olur. Her iki tarafta kazanacağını söylüyor. Eğer verilere bakılarak cevaplamak gerekirse Erdoğan alabilir(Sinan Oğan tarafsız kalırsa.).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı