Çözüldü İkinci üniversite kapsamında AÖF, YKS için OBP kırar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Taurus Silver

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 2 sene makine ön lisans örgün öğretim okudum. 2025 YKS'ye girmek istiyorum ancak öğrenci statüm düştüğü için ulaşım çok pahalı oluyor. Dolayısıyla AÖF'e girip öğrenci statümü geri alıp ulaşımı ucuz kullanmak istiyorum. Ancak kafamı karıştıran konu şu, ikinci üniversite kapsamında sınavsız olarak AÖF'e katılırsam, 2025 YKS'de OBP düşer mi?

Çözüm
İkinci üniversite kapsamında AÖF girişi olursa OBP kırılması olmaz. Çünkü YKS puanı ile tercih etmiyorsun. Kendimde ikinci üniversite kapsamında girdim okudum, biliyorum. Ulaşım yönünden ise sorun olmaz indirimli öğrenci kart kullanırsın. Dönemlik harç ücretlerini yatırmazsan öğrencilik aktiften pasife döneceği için kartın tam bilete döner yine yararlanamazsın öğrenci kartından. Kayıt yenileme ve harç ücretlerini unutma.
İkinci üniversite kapsamında AÖF girişi olursa OBP kırılması olmaz. Çünkü YKS puanı ile tercih etmiyorsun. Kendimde ikinci üniversite kapsamında girdim okudum, biliyorum. Ulaşım yönünden ise sorun olmaz indirimli öğrenci kart kullanırsın. Dönemlik harç ücretlerini yatırmazsan öğrencilik aktiften pasife döneceği için kartın tam bilete döner yine yararlanamazsın öğrenci kartından. Kayıt yenileme ve harç ücretlerini unutma.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı