İkincil disk önerisi

m2 SSD ile HDD yüksek boyutlu olmayan oyunlarda az fark yaratırken programlarda ne gibi bir pozitif etki yaratabilir ki?

Kingston A400 480GB veya Sandisk SSD Plus 480GB önerileri geldi 3-5 kuruştan kaçıp ölü yatırım yapmak istemiyorum. Bunların fiyat aralıklarında başka önerisi olan var mıdır? Fiyat açısından oldukça iyiler 500GB yeter herhalde diye düşünüyorum.

Bu sizin bütçenize bağlı eğer bütçeniz müsaitse tabii ki SSD almanız daha sağlıklı olacaktır.
Eğer alamıyorsanız HDD'de sizin işinizi görecektir. Arşiv ve program için SSD şart diyemem.

Samsung 860EVO ve ardından Sandisk Ultra 3D sonrasında bildiğim sorunsuz SATA SSD; Kingston A400.

Arkadaşlar benimde bir ikinci diske ihtiyacım var. 240GB SSD ye sahibim. SSD de Windows, Chrome güncel oynadığım oyun yüklü oluyor. Onun dışında CS:GO tarzı oyunlar veya yeni çıkan oyunları denemek için SSD de yer kalmıyor. HDD almayı düşünüyorum bu ürünü tavsiye eder misiniz?

Ben 860 Evo 500 GB ve Adata XPG Spectrix S40 256 GB iki adet SSD kullanıyorum gayet memnunum. Özellikle Adata XPG fiyat açısından da uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…