İkincil disk önerisi

Kingston A400 480GB veya Sandisk SSD Plus 480GB önerileri geldi 3-5 kuruştan kaçıp ölü yatırım yapmak istemiyorum. Bunların fiyat aralıklarında başka önerisi olan var mıdır? Fiyat açısından oldukça iyiler 500GB yeter herhalde diye düşünüyorum.

Kingston A400 480GB veya Sandisk SSD Plus 480GB önerileri geldi 3-5 kuruştan kaçıp ölü yatırım yapmak istemiyorum. Bunların fiyat aralıklarında başka önerisi olan var mıdır? Fiyat açısından oldukça iyiler 500GB yeter herhalde diye düşünüyorum.
Samsung 860EVO ve ardından Sandisk Ultra 3D sonrasında bildiğim sorunsuz SATA SSD; Kingston A400.

Arkadaşlar benimde bir ikinci diske ihtiyacım var. 240GB SSD ye sahibim. SSD de Windows, Chrome güncel oynadığım oyun yüklü oluyor. Onun dışında CS:GO tarzı oyunlar veya yeni çıkan oyunları denemek için SSD de yer kalmıyor. HDD almayı düşünüyorum bu ürünü tavsiye eder misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı