İkiye ayrılmış HDD'yi birleştirme

ardaayannn

Centipat
Dostlar, kısa süre önce SSD aldım. Windows'u SSD'ye kurdum ama HDD ikiye bölük olduğu için şu an 3 disk gözüküyor. HDD'yi birleştirme işlemini nasıl yapacağım ve HDD'de kalan eski Windows dosyalarını silsem bir problem yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, kısa süre önce SSD aldım. Windows'u SSD'ye kurdum ama HDD ikiye bölük olduğu için şu an 3 disk gözüküyor. HDD'yi birleştirme işlemini nasıl yapacağım ve HDD'de kalan eski Windows dosyalarını silsem bir problem yaratır mı?
1593505151656.png

Disk yönetimi kısmına gel ve HDD'deki bütün bölümleri sil. Sildikten sonra hepsi tek parça olur. Sağ tıklayıp yeni birim oluştur de ve harfini seç (D,F,G vs.)

Bu arada eski Windows dosyalarını silmen sıkıntı yaratmaz.

Eğer işe yaramazsa tekrar yaz sana diğer yolu gösteririm.

Eki Görüntüle 604298
Disk yönetimi kısmına gel ve HDD'deki bütün bölümleri sil. Sildikten sonra hepsi tek parça olur. Sağ tıklayıp yeni birim oluştur de ve harfini seç (D, F, g vs.)

Bu arada eski Windows dosyalarını silmen sıkıntı yaratmaz.

Eğer işe yaramazsa tekrar yaz sana diğer yolu gösteririm.

Sildim bir tanesini sonra diğerini genişlete tıkladım ama nedense diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok diyor.

Sildim bir tanesini sonra diğerini genişlete tıkladım ama nedense diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok diyor.
Başımıza gelen sorunun aynısı :)

Windows için oluşturduğunuz flash bellek hala duruyorsa onu takın ve bilgisayarı ondan başlatın.

Windows kurar gibi disk bölümüne gelene kadar gidin.

Disk bölümüne geldikten sonra size belirttiğim gibi disk bölümlerini silin ve altta yıldızlı yeni butonuna basın. Oluşturduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz.
O zaman MiniTool.
Ona MiniTool'da etki etmiyor çok sorun yaşadım...

Windows için oluşturduğunuz flash bellek hala duruyorsa onu takın ve bilgisayarı ondan başlatın.

Disk bölümüne geldikten sonra size belirttiğim gibi disk bölümlerini silin ve altta yıldızlı yeni butonuna basın. Oluşturduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz.

Maalesef hiçbir şey anlamadım bilgisayarcıda yapmıştık bu işlemleri tekrar götürmem mi gerekecek ?

Maalesef hiçbir şey anlamadım bilgisayarcıda yapmıştık bu işlemleri tekrar götürmem mi gerekecek ?

İkisini de silsem hallolur mu acaba ?

İkisini de silsem hallolur mu acaba ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı