İkizler burcu olmanın zor yanları

Aslında arkadaş hakaret etmemiş. Yalnızca burca inanıp da dini inançları olan insanları yargılayanlar için konuşmuş.
Kahvaltıdan sonra yavaşça okuyunca aktarmaya çalıştığı şeyi tam algıladım, aynen kötü bir şey söylememiş galiba
Alumen'in yorumundan bahsediyoruz bu arada arkadaşlar.

Her burcun iyi kötü özellikleri vardır. Ama ikizler burcu olunca insan herkes bir ön yargılı oluyor... Nedensiz bir şekilde. Bu ön yargının sebebi sizce nedir ?

Abicim şu burçlara falan inanmayın gözünüzü seviyim. Salak saçma şeyler batıl inançlar.

Kahvaltıdan sonra yavaşça okuyunca aktarmaya çalıştığı şeyi tam algıladım, aynen kötü bir şey söylememiş galiba
Alumen'in yorumundan bahsediyoruz bu arada arkadaşlar.
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama dine kötü bir şey demedim. Ben de inanıyorum zaten. Demeye çalıştığım şey; insanlara din kötüymüş, cahillikmiş gibi gösterilirken burçların çok akıl doluymuş gibi gösterilmesi. Sonuçta biri düşünmeyeni kötülerken diğeri "bu ay sosyal yaşantında bozukluk olacak yiaa .SS" diyor.

Yo hayır ben özür dilerim, forum genelinde din ile alakalı bir konu açılınca mutlaka kötü bir eleştiri yapıldığı için artık ön yargılı yaklaşır oldum konulara. İstemsizce yanlış anladım, biraz da hızlı okuduğum için. Hatta seni rapor ettim Ancak @Akif Peköz dikkati sayesinde düzeltti durumu

Yok yok, suçsuz günahsız değilim. Gerçek hayatta raporlayamayanlar yerine bolca raporla

İkizler erkeği olmanın hanımefendiler üzerinde çok da iyi bir etkisi olmuyor zira ne zaman burcumu söylesem "Allah Allah aslında iyi çocuğa benziyorsun" Deniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…