İkizler burcu olmanın zor yanları

Aslında arkadaş hakaret etmemiş. Yalnızca burca inanıp da dini inançları olan insanları yargılayanlar için konuşmuş. :)
Kahvaltıdan sonra yavaşça okuyunca aktarmaya çalıştığı şeyi tam algıladım, aynen kötü bir şey söylememiş galiba :)
Alumen'in yorumundan bahsediyoruz bu arada arkadaşlar.

Kahvaltıdan sonra yavaşça okuyunca aktarmaya çalıştığı şeyi tam algıladım, aynen kötü bir şey söylememiş galiba :)
Alumen'in yorumundan bahsediyoruz bu arada arkadaşlar.
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama dine kötü bir şey demedim. Ben de inanıyorum zaten. Demeye çalıştığım şey; insanlara din kötüymüş, cahillikmiş gibi gösterilirken burçların çok akıl doluymuş gibi gösterilmesi. Sonuçta biri düşünmeyeni kötülerken diğeri "bu ay sosyal yaşantında bozukluk olacak yiaa .SS" diyor.

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama dine kötü bir şey demedim. Ben de inanıyorum zaten. Demeye çalıştığım şey; insanlara din kötüymüş, cahillikmiş gibi gösterilirken burçların çok akıl doluymuş gibi gösterilmesi. Sonuçta biri düşünmeyeni kötülerken diğeri "bu ay sosyal yaşantında bozukluk olacak yiaa .SS" diyor.
Yo hayır ben özür dilerim, forum genelinde din ile alakalı bir konu açılınca mutlaka kötü bir eleştiri yapıldığı için artık ön yargılı yaklaşır oldum konulara. İstemsizce yanlış anladım, biraz da hızlı okuduğum için. Hatta seni rapor ettim :) Ancak @Akif Peköz dikkati sayesinde düzeltti durumu :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı