İlaç ve psikolojik tedavi yüzünden hiçbir işte çalışamamak

lane

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben nerede, hangi işe girdiysem gireyim, yapamıyorum; sıkıntıya düşüyorum. Her defasında buna karşı ne yapabilirim? Psikolojik tedavi görüyorum ve ilaç da kullanıyorum.

Öncelikle merhaba. Ben nerede, hangi işe girdiysem gireyim, yapamıyorum; sıkıntıya düşüyorum. Her defasında buna karşı ne yapabilirim? Psikolojik tedavi görüyorum ve ilaç da kullanıyorum.

İlaç adamı resmen ruh yapıyor ergen ruh sağlığında davranım bozukluğu (akb) yüzünden ismini unuttuğum bir ilaç verdiler annem 0.25 gram yerine 0.5 gram ilaç verdiği için ilk 2 gün full uyudum ama 3. günün gecesinde doz aşımı nedeniyle rüyayı gerçek sanma aşırı ateş baş ağrısı kusma mide bulantısı hepsi üst üste geldi rüyanın öyle bir etkisinde kaldım ki en son uyandığımda bilgisayar masamı ada parçası sandım ve yatağımında kafes olduğunu sanıyordum yatağımdan çıkamadım ve sadece acı içinde inledim sonra annem aşağı inince beni duymuş hemen yanıma geldi apar topar hastaneye gittik serum kan idrar ne varsa test yaptılar doz aşımı olmuş tabii ben yine iyileşmedim yemek bile yiyemiyorum o dereceyim neyse o gece eve geldik uyudum sabah daha kötü halde uyandım yine apar topar hastaneye gittik bu sefer verilen serum ile uyudum uyandığımda ağrı sızı kalmamıştı ama 4 5 gün adamakıllı yemek yiyemedim.

İlk olarak yapamıyorum diye kendini şartlandırma ikincisi biraz akışına bırak ve kafana çok takma bazı şeyleri bunu yaparsam o ne der onu yaparsam bu ne der hayat böyle geçmez ama maalesef bende senin gibiyim biraz sadece ilaç kullanmıyorum. Hayırlısı neyse o olur yaşın kaçtı acaba?

Yașım 18 ve kafaya takmamak gerçekten imkansız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…