İlan Baltalama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Adana
Daha fazla  
Öncelikle sen Vatan'dan aldın diye alacak kişinin Vatan'daki fiyatları dikkate alması gerekmiyor. Sen gidip pahalı fiyattan malı aldıysan bu senin sorunundur.
Sisteminde gereksiz ve yüksek parçalar var.
  1. 16 GB RAM gereksiz. 6500 TL'lik sistemimde 8 GB RAM var ve fazlasıyla yetiyor.
  2. 250 GB SSD gereksiz. 120 GB Windows ve uygulamalar için yeterli.
  3. WD Black gereksiz. WD Blue fazlasıyla performanslı.
Aynı sistem sinerji üzerinden 2400 TL'ye toplanabilir. Senin sisteminin hakettiği fiyat 1700-1800 TL'dir. Sistemi istersen 5000 TL'ye almış ol, şuan ki güncel piyasa fiyatlarına bakılır.

11.jpg

Ustam bak kendinde diyorsun. Benim elimde ki sistem bu senin topladığın parçalara göre satamam. Benim parçalarım topladıklarından daha iyi.

1. Soğutucu farklı.
2. RAM farklı.
3. Kasa farklı.
4. Harddisk farklı.
5. Anakart farklı.

Benim parçalarım geleceğe yatırım olarak alındı. Farklı farklı parçaları koyup fiyatı azaltmışsınız tabi azalacak. Biraz düşünün artık bıktım bu nedir böyle kan davasına döndü bir sistem satacağız içimize ettiniz.

Hocam sizin satışınızı baltalamak gibi bir amacım yok. Fakat alacak kişi benim yukarıda belirttiğim sistemi aldığı zaman sizin sisteminizden hiçbir kaybı olmayacak. Ayrıca bu saatten sonra 1150 soket geleceğe yatırım değil, ölü yatırımdır. Geleceğe yönelik Skylake alınır. Siz DH'de satmayı deneyin. Burada en azından bu fiyata satabileceğinizi düşünmüyorum. İyi satışlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00