İlandaki kol orijinal mi?

2-3 gündür araştırıyorum. piyasaya göre ucuz bile

link? sixaxis özelliği varmı?

Açık söyleyeyim bana sixaxis özellikli kol lazım. Orijinaldir değildir fark etmez. İsterse uzay mekiği olsun. PS3'te özellik çalışsın yeter... Sixaxis nedir diye soracak olursanız jiroskop derim, jiroskop nedir derseniz cihazı sağa sola sallayınca oyunun algılaması derim. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Orijinal olmayan kollarda jiroskop çalışmaz. Daha önce kullandım. Ve zamanla joystickleri gıcırdama sesi yapar orijinalde olduğu gibi rahat hareket etmez. Tam board kollardan birini bulursanız ortalama fiyatları 600 - 700 TL. En sağlamları onlardır. Yarım board daha yeni olanlar da ortalama 400 - 500 TL'ye bulunabiliyor. Satın almadan önce test videosu isteyin detaylı. Şarj durumu nasıl sorun. Dış kasası çok yıpranmış olmasın. 300 TL'ye satılanlar orijinal olmayabilir.

Orijinal olmayan kollarda jiroskop çalışmaz. Daha önce kullandım. Ve zamanla joystickleri gıcırdama sesi yapar orijinalde olduğu gibi rahat hareket etmez. Tam board kollardan birini bulursanız ortalama fiyatları 600 - 700 TL. En sağlamları onlardır. Yarım board daha yeni olanlar da ortalama 400 - 500 TL'ye bulunabiliyor. Satın almadan önce test videosu isteyin detaylı. Şarj durumu nasıl sorun. Dış kasası çok yıpranmış olmasın. 300 TL'ye satılanlar orijinal olmayabilir.

İçini açtırttıktan sonra manzara bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250504-142117_Dolap.jpg
    Screenshot_20250504-142117_Dolap.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20250504-142244_Dolap.jpg
    Screenshot_20250504-142244_Dolap.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Geri
Yukarı