Benelli 125 artçıyla sorun çıkarabilirOnu soruyorum zaten.
NS125, benelli 125s, yamaha ybr125 bakabilirsin.
Drift l den daha iyidir. Benim tercihim ns125 olurdu.Benelli 125 artçıyla sorun çıkarabilir
Drift lden daha iyidir. Benim tercihim NS125 olurdu.
@AkorOgrenmeyenİnsan sizin tercihiniz dirft l mi olurdu bu bütçeye 125CC?
Parçası yok, 16 yaşındaki gençler canını almış bur125/mt125 lerin üstüne pahalı.Driftte güzel motor bilemiyorum bulunursa en iyisi bu bütçeye MT125 bence.
Sakın... Delirdin mi sen dostum? 8 yaşında ve tamamen apaçi kesime üretilen bir makine... Commuter, sukıtır vs olsa tamam da naked, racing benzeri motosikletlerin ikinci elini almak delilik... Japon, Alman, Çinli farketmez...
Sonunda beni anlayan biri.Sakın... Delirdin mi sen dostum? 8 yaşında ve tamamen apaçi kesime üretilen bir makine... Commuter, sukıtır vs olsa tamam da naked, racing benzeri motosikletlerin ikinci elini almak delilik... Japon, Alman, Çinli farketmez...
Aynı düşünceye sahip insanı görmek beni de sevindirdi hocam. Benim çevremde akıl danışabileceğim çok fazla motorcu büyüğüm yoktu, ben de hyusung GV 250 R almaya kerkiniyordum 18 yaşımda... Tabi o zamanlar forum youtube incelemeleri vs yaygın değil bu kadar (2011). Ben şans eseri kurtuldum ama şimdi elimden geldiğince salça oluyorum böyle konulara, sakın diyorum... SAKIN.Sonunda beni anlayan biri.
Hocam BMW konusuna katılmıyorum ancak alınacaksa çok temizi bulunursa alınır dediğiniz motorların onlrarda çok yüksek fiyata satılıyor bunun yerine sıfır motor alınabilir QJ RKS BAJAJ gibi markalardan. İleriki dönemlerde acemiliği attıktan sonra cc yükseltebilir.Aynı düşünceye sahip insanı görmek beni de sevindirdi hocam. Benim çevremde akıl danışabileceğim çok fazla motorcu büyüğüm yoktu, ben de hyusung GV 250 R almaya kerkiniyordum 18 yaşımda... Tabi o zamanlar forum youtube incelemeleri vs yaygın değil bu kadar (2011). Ben şans eseri kurtuldum ama şimdi elimden geldiğince salça oluyorum böyle konulara, sakın diyorum... SAKIN.
Başlangıç için, BMW F850 GS olur da 125'lik racing olmaz / Racing&Naked makine tanımadığın adamdan ikinci el alınmaz... motto bu.
BMW tabii ki mübalağa... 0 trafik tecrübesi ile vitesli motosiklet ile başlangıç iyi bir eğitim olmadığı sürece istanbul&izmir gibi trafiği çok canlı illerde bence çok tehlikeli. Sukıtır önerim olur yaşı küçük arkadaşlara 0 trafik tecrübesi ile... Tabi ki eğitmen, 100k+ KM tecrübesi olan büyüklerimiz bir fark yok vitesli daha da iyi de diyebilir ama ben yaşadığım kötü trafik tecrübeleri, zorlanmaları, yokuşta kıç kadar yollarda karşıdan araba gelirken kalmaları göz önünde bulundurarak söylüyorum...Hocam BMW konusuna katılmıyorum ancak alınacaksa çok temizi bulunursa alınır dediğiniz motorların onlrarda çok yüksek fiyata satılıyor bunun yerine sıfır motor alınabilir QJ RKS BAJAJ gibi markalardan. İleriki dönemlerde acemiliği attıktan sonra cc yükseltebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.