İlanlarımı kimse görmüyor

ModernHarmony18

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i7-10750H
GTX 1650 SUPER 4GB
64,0 GB
Meslek
Teknisyen
Merhaba Letgo, sahibinden, marketplace uygulamalarında satış yapıyorum yaklaşık 3 senedir fakat son 1 senedir neredeyse ilanlarım hiç görüntülenmiyor ve yazan bile olmuyor hatta son 3 aydır Max 2-3 görüntülenme geliyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Satışlarınızı nerelerde yapıyorsunuz önerebileceğiniz yeni platformlar varsa açığım, son güncellemeler sonrası Letgo bende neredeyse kullanılamaz hale geldi.
Kullandıklarım: Dolap, Gardrops, sahibinden, Letgo, marketplace.

Bu gibi platformlar ölücü ve toksiklik dolu hocam uzun zaman önce illallah ettirdiler bütün ürünlerimi çekip hesaplarımı da boş bırakıp askıya aldım.

Sahibinden kullanıyorum şu zamana kadar 50 yeni yakın eşyamı ve cihazımı sattım dikkat etmen gereken seninle aynı ürüne sahip kişilerden bir tık daha ucuza koyman ve fotoğrafları bol tutman detayları iyice yazman bunları yaparsan yazan çok olur.

Sahibinden kullanıyorum şu zamana kadar 50 yeni yakın eşyamı ve cihazımı sattım dikkat etmen gereken seninle aynı ürüne sahip kişilerden bir tık daha ucuza koyman ve fotoğrafları bol tutman detayları iyice yazman bunları yaparsan yazan çok olur.
50 ye yakın*

Letgo'da öne çıkmak zor. Sahibindende daha çok öne çıkıyor ilanlar. Fiyatları ortalamanın üstünde koyuyor olabilirsiniz veya yaşadığınız şehir itibariyle de ilanlar öne çıkmıyor olabilir. Bize bir örnek verin hangi ilanı koyup satamadınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı