Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hayata gözlerini yumdu!

Makaleler
25
Yer
Valisiz Vilayet, Bandırma!
Merhaba.

Ülkemizin yakın dönemine çalışmalarıyla ışık tutan; entellektüel kişiliğini her zaman hayatımıza yansıtmış, değerli tarihçi İlber Ortaylı hocamız maalesef ki hayata gözlerini yumdu.

Son bir haftadır sağlık problemleri nedeniyle yoğun bakımda olduğu biliniyordu.

Hocamıza Allah'tan rahmet dilerim. Çok büyük bir değeri kaybettik, başımız sağ olsun.

Merhaba.

Ülkemizin yakın dönemine çalışmalarıyla ışık tutan; entellektüel kişiliğini her zaman hayatımıza yansıtmış, değerli tarihçi İlber Ortaylı hocamız maalesef ki hayata gözlerini yumdu.

Hocamıza Allah'tan rahmet dilerim. Çok büyük bir değeri kaybettik, başımız sağ olsun.

Başımız sağ olsun. Seveni çoktu. Sevmeyeni olabilir ama değerli bir hocamızdı. Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
Merhaba.

Başımız sağ olsun gerçekten. Çok bilgili, çok kültürlü bir öğretim görevlisi ve profesördü. Cidden aşırı üzüldüm. Şu adama canlı canlı denk gelip, onu kanlı canlı görmemiz ve ondan bilgiler aldığımız için şükretmemiz lazım. Çok şanslıyız.

Başımız sağ olsun gerçekten. Çok bilgili, çok kültürlü bir öğretim görevlisi ve profesördü. Cidden aşırı üzüldüm. Şu adama canlı canlı denk gelip, onu kanlı canlı görmemiz ve ondan bilgiler aldığımız için şükretmemiz lazım. Çok şanslıyız.
Rahmetli, Bandırma'ya kitap fuarına geldiğinde o zamana kadar aldığım iki ya da üç kitabı vardı sağ olsun o kalabalıkta hepsini imzalamıştı. Yeri ayrıdır, özenle saklarım.

Söyleşilerine de gitmişliğim çoktur, şok oldum.

Allah rahmet eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• MEQ

Technopat Haberler

Geri
Yukarı