Çözüldü İlçeler arası kargo var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deniz35356

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İzmir karabağlar bölgesinde oturuyorum, 2. el bir ürün almak istiyorum ancak alacağım ürün Menderes'te.
Yurtiçi Kargo vb kargo şirketleri ilçeler arası taşıma yapıyor mu bunun hakkında bilgi verir misiniz?

Çözüm
Tabii ki yapar. Ben zamanında Adana Çukurova'dan İmamoğlu'na telefon göndermiştim Yurtiçi Kargo ile.
Tabii ki yapar. Ben zamanında Adana Çukurova'dan İmamoğlu'na telefon göndermiştim Yurtiçi Kargo ile.

Çözüm
İzmir karabağlar bölgesinde oturuyorum, 2. el bir ürün almak istiyorum ancak alacağım ürün Menderes'te.
Yurtiçi Kargo vb kargo şirketleri ilçeler arası taşıma yapıyor mu bunun hakkında bilgi verir misiniz?
Kargo gönderebilirsiniz, ama direk bir ilçeden diğer ilçeye göndermiyor en yakın aktarma merkezine gidiyor öyle şubeye gidiyor.

İlçeler arasında da olur, kentten kente, köyden köye hatta ülkeden ülkeye bile taşıma yaparlar.

Köylerde biraz sıkıntı oluyor ama, ilçelerde sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı