Çözüldü EA App İle FC26 ve BF6 oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

teknoadamm

Decapat
Daha fazla  
1758204782614.png

EA Play yıllık $39.99 olarak gördüm. Oyun çıktığında EA Play aboneliği ila FC26 oynayabiliyor muyuz? Yoksa EA Play Pro'ya mı ihtiyacımız var? $39.99 ödeyip FC26 ve Battlefield 6 oynamak istiyorum mümkün mü?

Çözüm
BF6'da da durum aynı. Oyunlar EA Play'e oyun çıktıktan yaklaşık aylar sonra belki 1 yıla yakın süre sonra geliyor. O vakitten sonra güncelliğini yitirince oynama hakkı kazanılıyor. Eğer direkt yeni oyunları oynamak gibi beklenti yoksa, 2023-2024 versiyonlarını oynamak tamamsa EA Play tercih ediliyor zaten. Ama lisanslı yeni çıkmış oyunları sınırsız süreyle oynayabilmek için EA Play Pro gerek.
EA Play ile 10 saat deneme sürümünü oynayabilirsiniz sadece. Tamamen oynamak için EA Play Pro gerekiyor.
BF6 da mı aynı şekilde? Oyun normal sürüme çıktıktan sonra mı?

Ben şeyi soruyorum aslında oyun normal çıktığında EA Play ile oynanıyor mu? Eğer oynanmıyorsa EA Play ne işe yarıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
BF6'da da durum aynı. Oyunlar EA Play'e oyun çıktıktan yaklaşık aylar sonra belki 1 yıla yakın süre sonra geliyor. O vakitten sonra güncelliğini yitirince oynama hakkı kazanılıyor. Eğer direkt yeni oyunları oynamak gibi beklenti yoksa, 2023-2024 versiyonlarını oynamak tamamsa EA Play tercih ediliyor zaten. Ama lisanslı yeni çıkmış oyunları sınırsız süreyle oynayabilmek için EA Play Pro gerek.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı