Python İleri seviye ile Discord botu yapılır mı?

slayerr16

Centipat
Daha fazla  
Temel seviye Python'um var ama amacım yapay zekayı da kullanıp Discord bot yapmak. İleri seviye Python öğrensem yapabilir miyim?

Temel seviye Python'um var ama amacım yapay zekayı da kullanıp Discord bot yapmak. İleri seviye Python öğrensem yapabilir miyim?
Discord botları, JavaScript ile yazılabiliyor diye biliyorum. Yapay zekaya doğru promptları verdiğin sürece, istediğin botu yazabilirsin zaten.

Discord botları, JavaScript ile yazılabiliyor diye biliyorum. Yapay zekaya doğru promptları verdiğin sürece, istediğin botu yazabilirsin zaten.
Python'la da yazilabiliyor. Istersen C++ ile bile yazarsin. API'leri HTTP. Websocket ile realtime event bildirimlerini alabiliyorsun. Bunlari yapabildigin her dilde Discord icin bot yazarsin.

"En iyi X ile yazilir" gibi bir sey yok. Tercihler, yatkinliklar vs vs. Eger Python ile daha rahat yapabilecegini dusunuyorsan Python ile yapabilirsin. Ayni sey Javascript icinde gecerli. Programlama ogrenmen lazim ama once. Tornavida tutmayi bilmezken dur ben su motor blogunu insa edeyim demenin bi anlami olmadigi gibi, programlama bilmiyorken bi projeye atilmaninda anlami yok.

Discord API gayet temel seviyede. İki seçeneğin var Python dilinde. Ya Websocket öğrenip API ile iletişim kuran bir programı kendin yazacaksın veya hazır kütüphane olan discord.py kullanacaksın.

Yani bir nevi yapay zekayi Discord botuna mi donusturmek istiyorsunuz yoksa Discord botu yazarken yapay zekadan yardim alarak vibe coding falan mi yapacaksiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı