Discord botları, JavaScript ile yazılabiliyor diye biliyorum. Yapay zekaya doğru promptları verdiğin sürece, istediğin botu yazabilirsin zaten.Temel seviye Python'um var ama amacım yapay zekayı da kullanıp Discord bot yapmak. İleri seviye Python öğrensem yapabilir miyim?
Python'la da yazilabiliyor. Istersen C++ ile bile yazarsin. API'leri HTTP. Websocket ile realtime event bildirimlerini alabiliyorsun. Bunlari yapabildigin her dilde Discord icin bot yazarsin.Discord botları, JavaScript ile yazılabiliyor diye biliyorum. Yapay zekaya doğru promptları verdiğin sürece, istediğin botu yazabilirsin zaten.
ama en iyi hangisiyle yazılır yada artı yönleri varmı her birininPython'la da yazilabiliyor. Istersen C++ ile bile yazarsin. API'leri HTTP. Websocket ile realtime event bildirimlerini alabiliyorsun. Bunlari yapabildigin her dilde Discord icin bot yazarsin.
Discord API gayet temel seviyede. İki seçeneğin var Python dilinde. Ya Websocket öğrenip API ile iletişim kuran bir programı kendin yazacaksın veya hazır kütüphane olan discord.py kullanacaksın.Temel seviye Python'um var ama amacım yapay zekayı da kullanıp Discord bot yapmak. İleri seviye Python öğrensem yapabilir miyim?
Yani bir nevi yapay zekayi Discord botuna mi donusturmek istiyorsunuz yoksa Discord botu yazarken yapay zekadan yardim alarak vibe coding falan mi yapacaksiniz?Temel seviye Python'um var ama amacım yapay zekayı da kullanıp Discord bot yapmak. İleri seviye Python öğrensem yapabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.