İleride oynamak için RDR 2 almak mantıklı mı?

520199

Hectopat
Arkadaşlar selam Steam'e gelen zamlardan sonra RDR 2 fiyatı 1200 liralara çıktı. Şimdi de herkes Epic Games'te son şans diye paylaşıyor şu anki sistemimle oynamam mümkün değil işlemcim Ryzen 3 2200G belki seneye işlemci değişir ekran kartı alırım ama kesin değil yine de 98 TL iken de alasım var yine de sormak istedim belki ileride oynayacağım RDR 2 Epic Games'ten son şans olarak 98 TL'ye alınır mı? Dediğim gibi sistemimi yükselteceğim belli değil ama 98 TL de çok cazip geliyor ne diyorsunuz? Yarın 19.00 da bitiyor indirim.

Arkadaşlar selam Steam'e gelen zamlardan sonra RDR 2 fiyatı 1200 liralara çıktı. Şimdi de herkes Epic Games'te son şans diye paylaşıyor şu anki sistemimle oynamam mümkün değil işlemcim Ryzen 3 2200G belki seneye işlemci değişir ekran kartı alırım ama kesin değil yine de 98 TL iken de alasım var yine de sormak istedim belki ileride oynayacağım RDR 2 Epic Games'ten son şans olarak 98 TL'ye alınır mı? Dediğim gibi sistemimi yükselteceğim belli değil ama 98 TL de çok cazip geliyor ne diyorsunuz? Yarın 19.00 da bitiyor indirim.

Al gitsin nereye gitmiyor ki 98 TL.

Al arkadaşım al ömrü billah bu sistemde kalacak değilsin ya, ama RDR'yi bir daha asla 98'e bulamazsın Epic fiyatını da 1200'e çekecekler. İşte o zaman almadım diye pişman olacaksın.
Tamamdır hocam yalnız kaçırmayayım sizde bakar mısınız yarın 19.00 da bitiyor diye gördüm ama kör olabilirim de biraz :)

Geçen sene PC'm kötüydü ama yinede iyi kötü oynamaya çalışırım diye 150TL'ye satın almıştım. Geçen hafta oyunu bitirdim ve fiyatı gördüğüm zaman ''hayatımda verdiğim tek doğru karar bu oyunu almaktı'' dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı