İleride sistem toplama düşüncesiyle oyunlar satın almak mantıklı mı?

Başka ülkede yaşasak mantıksız derdim ama bu ülkede bugün 100TL yarın 1000TL bence mantıklı, çok pahalı oyunlar almadığınız sürece bence Max 100 200TL verin bilgisayar alacağınız kesin değilse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle düşünerek onlarca oyunu şimdiden aldım. Tabii ki 400 - 500 tl lik oyunları değil... Diğer ülkeden oyuncuların TL ile satın almaya devam edeceğini ve yapımcıların da bu sebeple TL cinsinden oyunlara daha çok zam yapacağını düşünüyorum. Bakıp göreceğiz.

Başka ülkede yaşasak mantıksız derdim ama bu ülkede bugün 100TL yarın 1000TL bence mantıklı, çok pahalı oyunlar almadığınız sürece bence Max 100 200TL verin bilgisayar alacağınız kesin değilse.

Evet bence de haklısın zam gelecek diye alıyorum.

Aşırı para harcamadıktan sonra mantıklı. Gidip sistem alacağınız para kadar oyuna verirseniz mantıksız. Benim de sistemim çok kötü oynayamayacağım birçok oyun aldım. Forza, The Forest, homefront gibi.

Yok Max 100 150 TL'lik oyunlar. Genellikle 20 30 TL civarı.

Dediğin gibide oldu dün 45 TL'ye Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Deluxe Edition aldım ve şu an oyuna zam geldi delux Edition 350 TL oldu. İyi ki almışım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı